Un meci, 20 de lei și mult hate – 5 motive

Dintre toate dăţile în care am fost pe Naţional Arena, aseară am fost cel mai trist. Şi nu doar din cauza jocului echipei naţionale, ci şi din cauza publicului care a dat dovadă de românism pur.

Pentru cei ce nu sunt la curent, acum 3 zile Federaţia Română de Fotbal a reuşit să amâne o decizie ce avea ca finalitate suspendarea terenului pentru meciurile de “acasă”, iar rezultatul a fost hotărârea de a da biletele cu preţul unic de 20 de lei.

Pe lângă asta, cea mai mişto decizie a FRF a fost transformarea biletelor virtuale din Arena Fanilor în bilete reale, fără niciun cost. Practic, dacă îţi anunțasei susţinerea faţă de echipă pe aplicaţia Arena Fanilor, Federaţia te răsplătea cu un loc gratuit la meci.

Pe lângă asta, au existat câțiva norocoși care au primit un tricou ca cel din poza de mai sus, persoanlizat cu un colaj cu fotografiile înscrise în aplicaţie atunci când s-au generat biletele virtuale.

Ce a fost negativ, însă, este menţionat mai jos:

  1. Fiind cunoscut faptul era cât p-aci ca meciul se joace fără spectatori din cauza unor “suporteri” cu exces de zel, s-au găsit alţii de data asta la fel de zeloşi care au aruncat câteva petarde. Pentru , nu? E mişto ca din cauza ta se suspende un stadion. Eşti potent dacă arunci cu o petardă fii tu şmecherul grupului.
  2. Alt aspect “superb” a fost huiduitul suporterilor. Pentru doar nu vii la meci să susţii echipa când de greu. Cine dracu face asta? Toată lumea ştie în momentele alea huidui ca un scelerat. Înţeleg nervii şi micile înjurături, dar huiduie un întreg stadion mi se pare de-a dreptul penibil. nu mai zic au trecut direct de la huiduieli laHai  Româniadupă ce băieţii au reuşit într-un final înscrie.
  3. Din toată ura aia de pe stadion se hrănesc mici monştrii. Aceia sunt copiii care vin şi se înhamă la spiritul de turmă. Aşa ajung ca în câţiva ani îi vedem pe la ştiri săltaţi de jandarmi din cauză au făcut scandal, ei bineînţeles crezând jandarmii sunt de vină. Înainte înjure lumea, da, am văzut copii înjurând şi huiduind. Şi nu copii de 17 ani (da, sunteţi copii!), NU! Am văzut copii de cel mult 12 ani fiind cool fiindcă huiduiau jucătorii. Felicitări părinţilor pentru educaţia pe care le-au oferit-o!
  4. Suporterii de rezultat au fost şi ei prezenţi (mulți se încadrează și la punctul 2). refer la aia care au început plece cu 5 minute înainte de final (înjurând), dar când au auzit s-a dat gol s-au întors rapid şi au început strige “România! România!”. Trist!
  5. Cum nu se poate eveniment fără ei, bişniţarii n-au lipsit nici de data asta. Aceşti oportunişti de secol 21 s-au gândit ei e mişto iei un bilet de 20 de lei şi îl dai pe cineştie ce sumă. Treceam pe lângă ei şi întrebau Băiatu‘ vrei un bilet?”. Ba chiar erau şi puţini agresivi (ca de obicei). Ei probabil nu ştiu fizică şi n-au înţeles dacă te bagi în faţă unei persoane cu mers grăbit, s-ar putea te dezechilibrazi puţin.
By | 2015-10-10T15:49:39+00:00 October 9th, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment