Iarna asta vreau sa învăț să schiez

De câțiva ani, tot încerc să mă conving că trebuie să merg pe pârtie, să pun schiurile în picioare și să mă las purtat de “val”.

Acum, că tot apar pe facebook postări cu numarul de zile până la Crăciun, sunt din ce în ce mai sigur că nu o să mai pot purta haine subțiri (așa cum obisnuiesc până la prima ninsoare), iar Hervis a lansat un concurs cu numele “Hervis Kitul de ski ideal intr-un articol pe blog”. 

Vine iarna și nu vreau să mai merg la munte doar ca să beau un vin fiert și să mă plimb puțin. Vreau să simt că merit vinul ăla după o zi întreagă de efort susținut pe pârtie.

Nici nu trebuie să mai zic că tot timpul m-am uitat cu invidie la echipamentele de ski ale oamenilor. Am curaj sa spun ca au hainele cu cel mai mișto design, când vine vorba de sporturi. Daca n-ar fi așa groase, mi-aș cumpăra cateva să alerg în ele. :)) Poate îmi plac și fiindcă au o sumedenie de culori, iar echipamentul meu de alergare are aceleași caracteristici.

Cum spuneam mai sus, la provocarea Hervis, va trebui să îmi aleg de pe site articolele care m-ar atrage cel mai tare în eventualitatea în care mi-as “asambla” echipamentul de ski.

Alegerile mele ar fi următoarele:

Când vine vorba de accesorii, ochelarii sunt preferații mei. Alegerea mea ar fi Salomon X-View 8 ACCESS

Din descriere, aflu că au o lentilă cilindrică pentru o vedere orizontală mai largă- optimă pentru schi. Perfect!

Preț: 249.99 Lei.

Jacheta Benger Gunter,  are un grad de impermeabilitate foarte mare, iar cusăturile sale sunt etanșe. Pot să mă tăvălesc liniștit prin zăpadă, fără să-mi fie frică de faptul că o să mă ud până la piele :)) Și o să tot cad, fiind la început. Să sperăm că nu îmi rămân și prea multe semne.

Pret: 369.99 Lei

Pantalonii Salomon Almes sunt pata de culoare din echipamentul ales de mine. Ca și jacheta, și pantalonii sunt impermeabili până la un volum de 10.000 mm coloană de apă și cred că sunt alegerea potrivită pentru nivelul meu de pregătire.

Pret: 659.99 Lei

Deși toate cele enumerate mai sus sunt alegerile mele în materie de schi, pentru cei ca mine, Hervis ar trebui să pună la dispoziția clienților niște echipamente de motociclism. :)) Nu de alta, dar la cum mă cunosc, cred că o să stau mai mult împrăștiat pe jos decât pe schiuri, deci mi-ar prinde bine ceva siguranță în plus.

Poate totuși o să prind repede mișcarea și nu va fi nevoie să mă plâng după de vânătăile de pe picioare și poate o să încerc să învăț să mă dau și cu placa, un alt punct pe lista mea de dorințe. Până atunci, nu-mi rămâne decât să dau tot ce pot pentru a învăța arta în ale skiatului și, de ce nu, să fac o impresie bună.

By | 2017-03-18T16:33:50+00:00 November 22nd, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment