Dialog cu o primată

Aceasta este o poveste cu personaje imaginare, întâmplată la un eveniment într-o frumoasă zi de duminică. Orice asemănare cu persoane reale este pur intenţionată.

Se dă un tânăr, 3 jandarmi, un oficial al evenimentului şi un dialog fabulos.

Tânărul debusolat către jandarmi:-Bună ziua! Îmi puteţi spune şi mie, vă rog, de unde pot merge să ridic acreditarea de presă?
Jandarmul alfa: -Dacă nu îmi arăţi badgeul de presă, nu treci!
Tânărul: -Păi de asta vă intreb. Nu ştiu dacă am intrat pe unde trebuie şi ar trebui să ajung la biroul de presă ca să ridic badge-ul.
Jandamul: -Nu ma interesează. N-ai badge, nu treci.
Tânărul: -Vă pot arăta mail-ul cu acreditarea şi va rog să îmi spuneţi dacă trebuie să merg la altă intrare pentru a ridica badge-ul.

După alte câteva schimburi de replici în care “jandarmul alfa” îşi arăta supremaţia, unul dintre ceilalţi doi încearcă să îi explice tânărului că trebuie să iasă şi să meargă la altă intrare. Este oprit de vigiletul “jandarm alfa” care nu doreşte să divulge informaţiile ultra secrete.

Apare un oficial al evenimentului, îl salută pe tânăr şi afla de problemă, moment în care spune “Hai cu mine să ridici badge-ul”.

Amandoi sunt opriţi de acelaşi dur jandarm, acesta chiar devenind violent la adresa tânărului.

-Da’ unde crezi că te duci?
– (Oficialul) Tânărul este cu mine. Merge să ridice badge-ul de presă.
– (Jandarmul către tânar) Da’ chiar mă iei la mişto? Treci aşa pe lângă mine fără să anunţi? (Către oficial) Dacă nu are badge-ul nu merge nicăieri.
– (Oficialul) Dar nu v-a luat la mişto. Vă repet. Este cu mine şi este totul în regulă. (Arătându-i badge-ul de oficial al avenimentului).

Concluzia: Oricât de baieţi buni ar fi majoritatea oamenilor ce poartă uniforme, există şi excepţii de genul primatei de mai sus care întotdeauna vor ieşi mai mult în evidenţă.

By | 2017-03-18T16:33:37+00:00 March 1st, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment