Cum a fost la Titans Triathlon, triatlon în mijlocul Bucureştiului

După o lungă perioadă de inactivitate, presărată cu festivaluri de muzică şi plimbări, a sosit momentul să analizez la rece revenirea încâmpul sportiv, chiar dacă s-a întâmplat, momentan, doar pentru un singur eveniment.

Este vorba despre Titans Triathlon, eveniment la care am participat cu sprjinul Campofrio. Deoarece încă nu mă consider la un nivel de înotîndeajuns de ridicat încât să prestez singur, am luat cu mine 2 prieteni cu care am alcătuit o ştafetă masculină de nepregătiţi care săsperie tot Parcul Titan cu prezenţa lor.

Ne-am înhămat la alge, bicicletă şi încălţări de alergare şi am făcut ce am ştiut noi mai bine pentru weekendul respectiv, şi anume să ne simţim bine. Asta a fost principalul scop deoarece ne acceptăm condiţia de nepregătiţi, dar promitem ca pe viitor să nu se mai întâmple.

A fost un prilej numai bun să îmi redeschid apetitul pentru competiţii sportive şi să mă înscriu cu drag şi spor pentru următoarele, cu atâtmai mult cu cât am amânat momentul deja pentru mult prea mult timp.

Lăsând la o parte latura personală a evenimentului, ţin să menţionez că am fost foarte plăcut surprins de organizare. Fiind un eveniment laprima ediţie, m-am bucurat să văd că organizatorii şi-au făcut temele foarte bine, iar totul a fost pus la punct astfel încât sportivii, fie ei amatori sau profesionişti, să aibă o experienţă plăcută la primul triatlon din Bucureşti.

În cadrul evenimentului a avut loc şi Campionatul Naţional de Triatlon şi Aquatlon, iar sportivi ca Cirprian Bălănescu, Antoanela Manac şiAndreea Bălan, sportivi cu istorie în cadrul competiţiei de triatlon, au făcut din nou spectacol pe traseu.

Este cu atât mai îmbucurător faptul că organziatorii de evenimente pun accent pe promovarea sportului în rândul copiilor, aceştia fiind dince în ce mai prezenţi la competiţiile din Bucureşti şi din ţară.

Tot în cadrul Titans Triathlon a avut loc şi o priemiera în rândul sportivilor în scaun rulant. George Baltă alături de doi prieteni au alcătuit prima ştafetă din România formată exclusiv din sportivi în scaun rulant.

a de fiecare dată, evenimentele sporive sunt un prilej nemaipomenit de a mă revedea cu prietenii alergători sau triatlonişti, iar Titans Triathlon nu a făcut excepţie de la regulă. Le transmit tuturor salutări triatloniste şi sper să îi revăd în mare formă la competiţiile ce vor urma.

Până atunci, le mulţumesc din nou oamenilor de la Campofrio pentru susţinere şi pentru faptul că se implică sportul de masă.

Fiind la capitolul mulţumiri, trebuie să îi menţionez pe George şi Octa, fără de care nu aş fi putut participa în cadrul acestei ştafete.

Până data viitoare, Sorin here, over and out.

By | 2017-08-21T13:32:40+00:00 August 21st, 2017|Jurnal de cursă, Triatlon|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment