A fost Webstock 2015

Dacă ar fi excelez la ceva, în ultima vreme, acel lucru ar fi întârziatul. De ce spun asta? Păi au trecut 2 săptămâni şi eu abia acum scriu despre ediţia din 2015 a Webstock.

Şi fiindcă tot vorbesc de întârziat, ar fi de zis şi faptul a trebui plec după prima prezentare a primei conferinţe, ca mai apoi întârzii la miniconferinte… Măcar am fost la locaţie la timp pentru gala şi nici la afterparty n-am întârziat.

Ca şi anul trecut, am mers la Mariott cu gândul o mai aflu câte ceva interesant şi o cunosc şi câţiva oameni marfă. Şi cam asta s-a şi întâmplat. Am cunoscut oameni noi sau am cunoscut cu adevărat oameni pe care doar credeam îi cunosc şi despre care aveam o părere nu tocmai bună.

Asta e mişto în cadrul conferinţelor ăstora de social media. Cunoşti nişte oameni pe care îi ştiai doar din online şi despre care aveai nişte prejudecăţi. Ei bine, când ajungi cunoşti omul, îţi şi schimbi părerea despre el, ori în mai rău, dar în cazul meu a fost, în majoritatea cazurilor, în mai bine.

Ca informaţii interesante, am aflat cam ce ar trebui fac în cazul în care ar trebui apuc de videoblogging. Din păcate, ceea ce vreau eu fac ca proiect video nu prea se pupă cu ce am aflat la Webstock şi asta pentru eu vreau filmez mai mult outdoor sau în sala de fitness, iar logistica nu prea-mi permite folosesc trick-urile aflate.

Nu-i problemă. Măcar am aflat ceva nou, iar în cazul în care o primesc întrebări legate de subiectul cu pricina, o pot răspunde şi o pot ajuta persoanele ce vor  se documenteze.

Pe lângă toate cele menţionate mai sus, am rămas şi cu foarte multe amintiri sub formă unor fotografii pe care le las mai jos.

Nu-mi rămâne decât aştept panla anu’ şi sper n-o mai fiu un întârziat. Poate anu’ viitor o stau şi eu de dimineaţă până seară la locaţie, fără mai fie nevoie plec, aşa cum s-a întâmplat la ambele ediţii le care am participat.

By | 2017-03-18T16:33:51+00:00 October 18th, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment