WowApp, o aplicație tare mișto pentru Instant Messaging

Vin iarăşi cu o recomandare, de data aceasta fiind vorba despre o aplicaţie pentru smartphone.

Este vorba despre WowApp şi este o aplicaţie de IM care a avut un boom imens de la lansare şi până acum.

Diferenţa între WowApp şi oricare altă aplicaţie de IM este că, folosind WowApp, poţi câştiga bani. Nu e vorba de sume colosale, ci de valori mici care în timp se adună.

Partea şi mai interesantă este ai posibilitatea donezi aceşti bani către anumite ONG-uri înscrise în aplicaţie. Poate nu pare mult faptul ca tu poţi dona un dolar, dar gândeştete dacă un număr mai mare utilizatori se decid îndrepte câştigurile lor către acelaşi ONG. S-ar strânge sume mult mai mari care pot aduce un ajutor real persoanelor ce beneficiazăde serviciile ONG-ului pe care tu doreşti îl susţii.

Mie mi se pare suna foarte bine discut cu prietenii la fel cum o făceam pe Facebook Messenger sau WhatsApp şi în acelaşi timp câştig nişte bănuţi pe care îi pot dona.

Aplicaţia funcţionează pe sistemul comunităţilor, deci cu cât numărul persoanelor din reţeaua ta este mai mare, cu atât poţi câştiga mai mult de schimbul de mesaje.

Chiar şi “click-urile” pe reclamele din aplicaţie aduc comunităţii tale sume modice care în timp se strâng.

Eu am avut avantajul de a afla toate informaţiile acestea direct de lasursă”. Mai exact de la unul dintre programatorii care s-au ocupat de dezvoltarea aplicaţiei, care se întâmplă îmi fie prieten.

Dacă vi se pare tentantă idea şi doriţi -i oferiţi o şansă aplicaţiei, trebuie primiti o invitaţie pentru a o accesa. Puteţi folosiţi linkul meu şi astfel vom fi din startconectaţi în aplicaţie: wowapp.com/w/sorinchineata sau puteti folosi link-ul de invitație al unui alt prieten, în caz că stiți oameni care o folosesc deja.

By | 2015-12-13T14:49:26+00:00 December 12th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] Textul  a fost scris de Cristian Baita, manager al proiectului IndyDraw și programator în cadrul aplicației WowApp despre care vorbeam într-un articol anterior. […]

Leave A Comment