Vunk #detot @Hard Rock Cafe (Galerie Foto)

Salut, tot eu sunt, fanul Vunk. Astăzi împlinesc un favor special, pentru pozele cu adevărat deosebite făcute aseară la Hard Rock Cafe. Cel de-al șaptelea mare concert la care am participat n-a avut o temă, nu a lansat niciun album, nu a lansat niciun single, a fost pentru noi.
Noi suntem o gașcă de oameni, care tot crește din anii ’90 încoace, astăzi ne numim Vunkholici, iar concertul de aseară a băieților de la Vunk a fost pentru a ne cunoaște mai bine între noi, pentru a primi și fețele cele mai recente ale micuței noastre comunități.
_MG_4992
Am reascultat cele mai frumoase hituri, Prăjitura cu jeleu, Regele șoselelor, melodiile consacrate ale copilăriei noastre de pe Atomic, dar și piese de pe noul album care se anunță (tare mult îmi mai place Cine naiba te mai iubește :D).
_MG_5422
Invitații speciali mi s-au părut chiar mult mai buni decât în alte concerte, poate și pentru că doi dintre ei sunt speciali pentru mine, în sensul că my two cents ai mei au fost dați pentru ca ei să câștige competițiile în care concurau.
Cristina Bălan ne-a demonstrat încă o dată maiestuoasa ei voce, pe  melodia Ploaie fără nori, Ovidiu Anton a adus melodia Fiecare la un alt nivel de rock și ne-a arătat că are toate calitățile pentru a câștiga Eurovisionul din mai, iar Florena a trebuit să facă o treabă bună înlocuind-o pe Andra în piesa Numai la doi, și i-a reușit, puștoaica are potențial.
_MG_4949
_MG_5100
_MG_5282
Am avut parte și de o piesă în limba engleză, un cover pe care chiar îl postaseră acum câteva zile pe pagina lor, al melodiei Policy of truth (Depeche Mode), într-o variantă mult mai hardcore, numai bună pentru perioada nefericită în care ne aflăm de câteva luni încoace.
Tare mi-ar plăcea totuși ca și pozele de mai jos să spună pe limba lor cât de fain ne-am simțit!
Până data viitoare, cu alte impresii despre Vunk și alte concerte, ne revedem aici (bunescu.ro).
Text: Diana B.
By | 2017-03-18T16:33:36+00:00 March 24th, 2016|Concert/Festival, Guest Post|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment