Vrem la Euro! #HaiRomânia

De fiecare dată când merg pe National Arena, spun că mă întorc acasă. Asta pentru că mă leagă mai multe momente de stadionul respectiv.

Primul meci trăit pe stadion s-a întâmplat acolo. Prima acțiune de voluntariat la care am participat a fost acolo. Prima dată când am pașit pe iarba unul stadion a fost acolo. Prima dată când am baut din șampania unei victorii a fost acolo.

Toate aceste lucruri mă leagă de un stadion pe al cărui gazon am pașit la un  meci al “naționalei”, vreo 2 finale de Cupa României, o Supercupă a României și, poate cel mai important, am fost pe gazon în ziua de 9 mai 2012 când s-a jucat la București Finala Europa League.

Când merg acolo vreau sărbătoare, nu vreau să merg să huidui, tocmai de aceea sunt aici să îmi declar susținerea față de “naționala” României care mâine joacă meciul decisiv pentru califcarea la Euro 2016. Vreau să merg din nou ca în 2008 în Piața Constituției să îi văd pe jucători la turneul final.

Și pentru că s-a întâmplat ca în acele dăți în care am fost la stadion să raman și cu niște poze cu jucătorii, o să republic aici 3 dintre ele. La momentul în care ne-am pozat, toți erau jucători la Steaua. Acum s-au mai schimbat lucrurile, dar susținerea mea față de ei este neschimbată.

Pe baiatu’ ăsta vreau să-l văd din nou sigur pe el cum era când juca la Steaua, asta pentru că știu că poate. Trebuie doar să fim alaturi de echipă, așa cum fac suporterii adevărați. De asta sunt ei acolo, sunt al doisprezecelea jucător. Putem oare să îi arătam și lui asta? Go Chiricheș!

Domnul Chipciu, mai sus “de față”, era în cârje când eu făceam selfie-ul ăsta. Și cât îmi mai doream atunci să îl văd jucând. E logic că nu se putea, dar acum se poate, așa că mi-ar plăcea să îl văd jucând exact ca în vremurile lui bune. Știu că se poate, așa ca hai să mergem împreună la Euro 2016!

Baiatu’ asta e cel care a facut cunoscută replica “Apără Tătărușanuuu!”. Cu toții avem și zile mai proaste. I se poate întâmpla și lui, i se poate întâmpla oricui. Și știm cu toții că în momentele grele avem nevoie de susținerea celor din jur. Așa are nevoie și el! Așa are nevoie toată echipa!

Pe lângă cei 3, mai sunt alți 8 jucători care vor fi parte din echipa care mâine va intra în teren în meciul de calificare cu Insulele Feroe.

Cum ar fi ca noi, aștia de stăm acasă (sau într-un pub, după caz) și ne uităm la “teve”, să le arătăm că-i susținem. Un mesaj pe Facebook, o postare de încurajare, o poză în culorile României. Toate lucrurile astea par minore, dar în număr mare pot schimba starea de spirit a echipei pe care noi ne-o dorim la un turneu final de Campionat European.

Ești alături de noi? România sare! Vrem calificare!

By | 2015-10-10T23:20:05+00:00 October 10th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment