Vladimir Eugen Nechita la URBATLON

Pentru ca experienta URBATLON 2015 a fost relaxarea perfecta la final de sesiune pentru studentii participanti sau la final de clasa a 11-a sau  a 12-a pentru liceeni, m-am gandit ca ar fi marfa sa rog mai multe persoane sa scrie despre timpul lor petrecut sambata dimineata la cursa.

Intre cei intervievati se numara doi dintre castigatorii concursului de pe blog, iar in acest articol,  Vladimir Eugen Nechita va impartasi cu noi experienta sa. Lectura placuta!

Am ajuns la National Arena cu putin timp inainte de start (vreo 20 de minute), asa cum mi se intampla destul de des, asa ca am dat drumul imediat la o incalzire superficiala timp in care mi se conturau in minte principalele scopuri legate de cursa. In primul rand sa ma bucur de toate aspectele pe care mi le putea oferi o astfel de provocare cu un caracter inedit, iar in al doilea rand sa o tratez cu competitivitate, de data asta nu si cu mine insumi , deoarece nu prea aveam un termen clar de comparatie. Participasem si anul trecut, dar probele de pe traseu se schimbasera destul de mult. 

Am ales sa plec in primul val , in principiu pentru a evita aglomeratia de pe traseu, dar si pentru ca majoritatea celor buni aveau sa plece tot in prima serie si voiam ca pe traseu sa am o idee cat mai clara a pozitiei pe care o voi ocupa in clasamentul final.

Start! Destul de in forta, de fapt prea in forta, chiar daca ma sfatuise un prieten sa nu pornesc atat de puternic. Ajuns in parcare unde, se tineau probele de fitness am observant, cu parere de rau, ca majoritatea concurentilor din jurul meu le tratau cu superficialitate.In prima faza m-am luat dupa ei, dupa care am realizat ca nu voi putea sa-mi indeplinesc decat unul dintre cele doua scopuri stabilite.

Am ales sa traiesc cursa si sa simt traseul asa cum a fost el proiectat si gandit, chiar daca pierdeam teren in favoarea celorlalti. M-am bucurat de fiecare proba executand-o cat mai coretc, chiar daca in urma ei abia imi mai taraiam picioarele, pana la urma asta este URBATLONUL.

Am terminat cu al 13-lea timp, la fel ca la editia anterioara. Mi se pare una dintre cele mai interesante curse si cred ca s-au facut progrese in privinta traseului si a activitatii voluntarilor.

Sper sa reusesc sa particip si anul viitor.

By | 2017-03-18T16:33:53+00:00 June 23rd, 2015|Guest Post|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment