Viața-i mai ușoară cu eventist

Știți zilele alea când ai de făcut ceva important și nu știi de unde să începi? Ce n-aș fi dat să am acces rapid la informații! Ce mi-ar fi plăcut să fi avut mereu Eventist la îndemână!

Dar ce este Eventist?

Eventist e o platformă creată in acest an, dedicată special organizării de evenimente, asa cum e nunta, botezul, o petrecere aniversara, un eveniment privat sau de companie. Eventist funcționează ca un agregator complet de informații și date oferite de furnizori specializați in organizarea de evenimente. Platforma este usor de utilizat inclusiv pe telefonul mobil, cu informații clare și filtre de căutare adaptate. Pe langă listele de furnizori mai gasesti o mulțime de idei si sfaturi utile.
Așa că intrați pe site să vedeți cum este și duceți vorba mai departe. Mereu poți ajuta pe cineva drag cu o singură propoziție, spunându-i: Caută pe eventist.ro

—————————————————————–

Locuri pentru evenimente de poveste 

Totul incepe cu un “Da” si pornesti in calatoria vietii tale. Un nou membru a aparut de curand in familia ta si vrei sa sarbatoresti evenimentul alaturi de cei dragi. In curand ai o aniversare si vrei sa pregatesti o petrecere deosebita. Ai de organizat un eveniment de corporate care sa reprezinte imaginea companiei in fata partenerilor de afaceri, a clientilor sau a angajatilor.

Evenimentul tău este despre tine si de aceea, ar trebui sa exprime unicitatea si autenticitatea ta. La ce anume trebuie sa te gandesti? Gasesti in continuare un ghid rapid si general de caracteristici pe care sa le urmaresti; cauta:

  • Spatii personalizate si adaptabile. Poate fi o locatie multifunctionala sau poate fi un spatiu creat special pentru un eveniment special.
  • Flexibilitate in oferirea unor solutii pentru evenimente neprevazute, precum un numar mai mare sau mai mic de invitati, invitati surpriza sau speciali precum copii de varste mici, invitati seniori, cu nevoi speciale, etc.
  • Siguranta, protectie, certificari care sa ateste siguranta si prevenirea diverselor evenimente nedorite.
  • Un spatiu estetic, placut, incapator, aerisit, cu lumina naturala daca vorbim de un eveniment de zi.
  • Acces rapid la mijloace de transport sau institutii medicale pentru a raspunde eficient in caz de nevoi medicale sau evenimente neprevazute.
  • O locatie accesorizata, potrivita cu tema evenimentului.
  • Sa inspire si sa reflecte bun gust, rafinament si stil autentic, in functie de cum iti doresti sa arate evenimentul.

Daca aveti un nunta de organizat, in sensul traditional al acesteia, alegeti un restaurant mare, care sa poata asigura un loc suficient la mese, dar aerisit si potrivit pentru desfasurarea invitatilor daca vor sa danseze si sa se plimbe. Astfel, restaurantele marilor hoteluri, pensiuni sau salilele de evenimente dedicate se potrivesc excelent. Aceleasi tipuri de locatii se potrivesc si pentru evenimentele cu bufet suedez si numar mare de invitati.

Daca aveti in vedere un eveniment restrans, cu prieteni apropati, o nunta sofisticata si micuta, o aniversare sau celebrare a unui eveniment intre prieteni, alegeti o locatie rafinata, ca un pub, sau micile locatii de tip „boutique”, pensiunile (ce ofera si cazare) daca este vorba de un loc in natura departe de agitatia orasului.

Daca este vorba de o aniversare pentru copii sau botez, ganditi-va la tema pe care o veti alege si ce tip de petrecere va doriti si alegeti o locatie care sa se potriveasca atat orarului de somn si mancare al copiilor (un loc care sa ofere locuri retrase de odihna, care sa nu fie izolate in caz de urgente medicale) si care sa ofere spatiu de joaca sau de activitati in aer liber daca vremea o permite. Sfatul nostru ar fi sa va ganditi la locatii urbane, precum salilele de evenimente sau cele puse la dispozitie de diversi furnizori pentru petreceri cu copii.

Petrecerea de botez poate fi tratata ca un eveniment pentru oameni mari, astfel incat puteti folosi si locatii care se potrivesc nuntilor de exemplu. Petrecerile pentru copii sunt diferite ca si concept si abordare si desi au aparut solutii pe piata pentru acestea, piata inca are nevoie de diversitate in crearea acestor tipuri de spatii care sa ofere in primul rand: siguranta locului si al hranei, distractie si libertate de desfasurare pentru copii.

Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din evenimentul tau un moment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi speciala care va dura o viata.

Alege o locatie deosebita si potrivita sau un furnizor din noul catalog Eventist.ro

By | 2019-04-14T00:27:32+00:00 April 14th, 2019|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment