URBATLON 2016, cea mai electrizantă cursă cu obstacole a verii!

La ediția a III-a au luat parte peste 1.000 de oameni, concurenți și susținători, la Arena Națională.

Muzică, dans, mișcare, veselie, strigăte de încurajare și o super cursă cu obstacole cu un final spumos! Sâmbătă, 11 iunie 2016, pentru aproape 6 ore, Arena Națională a fost gazda URBATLON, un eveniment unic în țară, care a adunat peste 1.000 de persoane, concurenți și susținători, la cea de a III-a ediție a sa.

Încă de la primele ore ale dimineții voia bună s-a instalat la Arena Națională. Sute de concurenți, nerăbdători să pornească în noua aventură, au venit în Parcul „Lia Manoliu” însoțiți de prieteni, colegii sau familie. Tonul mișcării a fost dat de Bălașa Percussion Group cu ritmuri de samba și salsa. Apoi, întreaga mulțime a fost energizată de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager al World Class România, printr-o sesiune dinamică de încălzire, dar și de MC-ul evenimentului, Mihai Pali, ce a menținut ritmul distracției pe toată durata competiției. De departe, cursa de alergare cu obstacole URBATLON și-a meritat titlul de cel mai electrizant și distractiv eveniment al verii în Capitală!

Evenimentul a fost deschis de tradiționala defilare a concurenților, efectuată în ritm de tobe, în cadrul căreia au fluturat drapelele celor mai mari echipe ale companiilor participante, dar și ale cluburilor sportive prezente la competiție. Amatorii de mișcare s-au încărcat cu doze maxime de adrenalină pe un traseu de 5 kilometri pe parcursul căruia au trecut prin 9 probe atletice cu obstacole urbane, puse într-un format super energizant și distractiv, care s-au desfășurat atât în exteriorul cât și în interiorul Arenei Naționale: Warm-up Check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Work & Fun by World Class România, Asaltul Arenei by MPG, Jump & Fun by Toortitzi, Blocaj în trafic by Kiss FM, Run for Shopping by Carrefour, Speedy joy by SPRINTEN și Happy Moves by Coca-Cola. Toate momentele pline de energie și de bucurie ale zilei petrecute la URBATLON 2016 au fost suprinse în mii de fotografii care vor fi publicate în albume pe pagina Facebook RUNFEST!

Pentru cei care doresc să afle timpul pe l-au înregistrat pe durata ediției a III-a a cursei de alergare cu obstacole, rezultatele sunt disponibile pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro sau le puteți accesa direct prin click aici.

URBATLON 2016_proba Happy Moves 1

By | 2017-03-18T16:33:36+00:00 June 15th, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment