URBATLON 2015

Dupa ce URBATLON 2014 a fost un real succes, implicand conceptul de cursa cu obstacole, organizatorii ne promit ca cea de-a doua editie a concursului va fi un cocktail sportiv plin de adrenalina pentru o experienta din plin.

Arena Nationala din Bucuresti deschide portile tuturor iubitorilor de miscare pe 20 iunie pentru cea de a II-a editie a URBATLON, o manifestare sportiva unica in Romania, dedicata miscarii, energiei pozitive, relaxarii si bucuriei de a fi alaturi de oameni.

Toti iubitorii de miscare sunt invitati sa participe la aceasta cursa ce le va solicita atat corpul, cat si mintea. Agilitatea si abilitatea sunt calitatile pe care inscrisii vor trebui sa le evidentieze, la final cu totii fiind declarati castigatori.

Arena Nationala si zona ce o inconjoara vor fi tranformate intr-un adevarat traseu cu obstacole, participantii avand posibilitatea sa isi masoare fortele in cele 9 probe din concurs.  Pentru a participa si a incheia cu succes cursa, nu sunt necesare capacitati motrice exceptionale, fapt demonstrat si de coborarea pragului de varsta de la 18 la 12 ani.

Probele sunt gandite astfel incat participantii sa simta emotia competitiei si adrenalina eliberata in corp inainte de un obstacol, dar sa aiba parte de distractie, in acelasi timp.

Acestia vor parcurge urmatoarele probe:
WARM-UP CHECK-IN – EJOBS, unde vor trebui sa parcurga in alergare zone inguste, in timp ce vor face intoarceri la 180 de grade si vor trece peste obstacole la joasa inaltime.

LABIRINTUL – DPD, proba in care participantii vor transporta un pachet DPD in alergare, parcurgand un labirint format din masini asezate compact.

POWER TUNNEL – WORLD CLASS ROMANIA: proba gazduita de parcarea Arenei Nationale, formata din scari, rampe si exercitii sub atenta supraveghere a instructorilor World Class Romania.

SPECTACOL LA INALTIME by ATLANTIS Fitness & Lifestyle: zona in care forta va trebui combinata cu agilitatea pentru a traversa la inaltime obstacolul folosindu-ne de barele puse la dispozitie. Daca nu reusesti sa parcurgi proba “in aer”, nu iti face griji. Faci 10-15 genuflexiuni si treci mai departe.

ASALTUL ARENEI – MPG: proba in care traseul de la baza inelului 3 al stadionului se transforma in pista de alergare. Putina alergare si cateva trepte urcate si ajungi la proba urmatoare.

JUMP & FUN cu TOORTITZI: zona de boot camp in care va trebui sa parcurgi o zona “pavata” cu anvelope. Va trebui sa treci in alergare, dar cu atentie pentru a nu calca pe anvelope.

BLOCAJ IN TRAFIC – KISS FM, este proba in care va trebui sa escaladezi obstacole de 1.5 metri inaltime, create din europaleti. Ai nevoie de o mica strategie si de putina abilitate si obstacolul nu iti va pune probleme.

PIRAMIDA by BCR: de data aceasta europaletii vor fi asezati pentru a forma o piramida pe care va trebui sa o escaladezi pentru a ajunge in ultima parte a cursei.

HAPPY MOVES by COCA-COLA: ai ajuns cu succes la finalul traseului. Coca-Cola te asteapta cu o proba surpriza dupa care vei trece victorios pe sub arcada de finish.

Daca te-am facut curios, hai si tu sa ne distram impreuna. Intra aici pentru inscrieri. Mai sunt 18 zile pana la eveniment, asa ca grabeste-te.

By | 2015-06-04T17:07:43+00:00 June 3rd, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment