UNTOLD 2016 este frumos aranjat și gata să iasă în oraș

Nu mai rămâne decât să ne spună cu cine își dă întâlnire la cea de-a doua ediție.

Momentan doar ne anunță că va ieți în Cluj și în 2016 și că ne putem preînregistra până vineri 23 octombrie.

Deși evenimentul are loc în perioada 4-7 iulie 2016, sfatul meu este să faceți preînregistrarea pe site, asta pentru ca vineri (23 octombrie) se vor pune în vânzare primele 5000 de bilete, la prețul de 222 de lei (așa că fiți pe fază).

Prețul va crește progresiv, cu cât evenimentul se aproprie, dar și atunci când vor fi anunțate noi nume în line-up.

Preînregistrările se fac aici: https://untoldfestival.com/. Dacă nu știai informația asta și o afli acum, rămai dator cu o bere, în caz că ne intersectăm în Cluj, anul viitor.

Nu prea aș vrea să ratez ediția din 2016 fiindcă anul ăsta mi-am cam smuls parul din cap că nu am luat și eu o hotărâre de ultim moment, așa cum au făcut câțiva prieteni, și nu am mers măcar în ziua în care main act a fost Armin.

La anu’ nu-i mai ratez. Și poate o pun și de-o alergare pe străzile din oraș, asta așa, fiindcă nu cred că ajung atunci când se va organiza maratonul în Cluj.

Și pentru că sunt curios din fire, o să cam mor de nerăbdare să aflu ce artiști vor urca pe scenă în cadrul festivalului. Revin cu detalii, și sper ca data viitoare să nu fiu chiar ultimul care scrie ceva legat de evenimentul ăsta. :))

Deci, ne vedem la UNTOLD 2016?

P.S. Vă las cu filmul ediției 2015.

By | 2016-07-20T01:06:03+00:00 October 21st, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment