Undeva prin Vamă e bine

Toată noaptea plimbat, dănțuit, lenevit. Se face 4 și merg să iau trepiedul pentru că vreau să filmez răsăritul. E bine. E cald afară, zic că poate și sar în mare la răsărit.

Se face 4:30 și știu că mai am de stat o oră până să iasă din mare gigantul roșu, dar zic să încerc marea cu degetul. E caldă. Atât de caldă încât nu stau pe gânduri, dau haine jos și hop. Ce să vezi? E frig când ies din apa și mă văd începând să alerg pe plajă ca să mă încălzesc.

Și să tot fi fost vreo 3-4 km alergați stânga dreapta pe plaja din Vama Veche. Mai că nu alergam să mă încălzesc. Îmi plăcea. Eram nedormit de multe ore, dar parcă aș mai fi alergat puțin, dar am ascultat sfatul medicului și m-am oprit până în 5 km.

Am mers să dorm și am reușit vreo 3 ore. La 10 eram iarăși pe plajă să filmez săritura fiindcă Vunk a lansat SĂRI, primul clip 100% din gifuri realizate cu Snapchat, și cu ocazia asta am reînceput să-mi folosesc și eu contul (mă găsiți cu id-ul sorinchineata *wink wink*).

Iată și clipul:

După o repriză de discuții cu persoane cunoscute pe plajă, la o bere, am mai dat o tură în mare. La câteva ore după a ieșit poza asta:

vama2

Un caiac, puțină teamă că scap telefonul în mare și câteva vâsle. Asta a fost rețeta pozei, care pe facebook are altă poveste. Se făcea că am înotat cu o mână ca să țin telefonul în cealaltă. :))

Cu asta am încheiat transmisia. Să fie bine în continuare, zic!

By | 2017-03-18T16:33:36+00:00 July 15th, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment