Treziti-va din nepasare!

E momentul zero. De acum totul trebuie sa se schimbe si o sa luptam pentru asta.

Intre timp, am niste mesaje foarte dure de transmis.

Vad cum unii sunt atat de indoctrinati incat nu realizeaza pe ce lume se afla.

Aici vorbesc cu tine persoana ce postezi statusuri sau shareuiesti statusuri despe conspiratii demonice si Halloween. Esti un prost, daca atat te duce capul si nu esti in stare sa gandesti singur. Manipularea e mare si daca nu esti in stare sa treci de norul dintre realitate si scenarii, inseamna ca esti o scursura a societatii.

Vorbesc si cu tine cretin de 14-15 ani care te plangi ca al tau bal de boboci nu se mai tine. Au murit niste oameni, oameni care sunt eroi nationali. De ce? Pentru ca ce s-a intampat in Colectiv putea sa se intample in orice club, poate chiar in clubul unde balul tau de boboci urma sa se tina.

Stii ce se intampla atunci, boule? Plangea a ta mama! Tu apareai intr-o poza pe la televizor si aia era. In schimb n-ai murit tu. Au murit altii pentru ca tu sa poti sa mergi, pe viitor, in siguranta in club. Dar pentru asta trebuie sa iti aduci si tu contributia, nu doar sa fii imbecil pe retelele sociale. Du-te-n… coltu’ tau, analizeaza cat de prost esti, dupa care poti sa scoti din nou capul in lume, dar sa stai cu el plecat!

Este cumplit ca niste oameni au ars pentru ca o tara sa se trezeasca.

Dupa ce discuti cu cativa oameni despre ce a fost acolo si dupa ce citesti cateva declaratii, realizezi prin ce moment cumplit a trecut societatea. In momentul ala te gandesti, oare daca ar fi sa se intampla o calamitate si mai mare, noi ce dracu facem? Murim ca sobolanii, aia facem!

Locuri in spitale n-avem destule. Sustinere din partea comunitatii e doar in momente critice. Sange se doneaza doar cand se intampla o tragedie. Oamenii sunt empatici doar dupa ce mor multi alti oameni. Nu e momentul sa politizam din nou o tragedie. E momentul sa generalizam si sa ne mobilizam fiindca doar asa putem sa schimbam ceva.

Si daca nici de data asta nu se schimba nimic, atunci cand? Vor muri alti oameni, ii vom plange, ii vom duce pe ultimul drum, dupa care ii vom mai amintit o data pe an. Si in situatia asta nu va mai conta ca sunt albi, negri, maro, rockeri, manestisti, punkisti sau orice alta generalizare la moda. O sa murim cu zile pentru ca nu am facut ce trebuia la momentul potrivit. Daca doar atat putem, inseamna ca ne meritam soarta.

Daca putem mai mult, acum e momentul sa o demonstram si sa luptam pentru ca lucrurile sa fie asa cum ar trebui sa fie.

Tineti minte, sfarsitul nu-i aici! Nu o sa uitam si nu iertam! Trebuie sa ne unim!

#suntemColectiv

By | 2015-11-03T21:33:44+00:00 November 1st, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. mihai December 3, 2016 at 11:29 - Reply

    Un articol de cac*t
    De ce mi-ar pasa mie de colectiv daca mie imi e bn dc sa imi pese?

Leave A Comment