Ți-ai dorit să fii supererou? Acum poți!

Toţi copiii au avut un erou preferat în copilărie. Fie era vorba de un supererou din desene animate, un personaj de film sau o persoană cu o anumită meserie, cu toţii ne-am imaginat măcar o dată într-o lume utopică în care noi fim cei care salvau ziua precum Fetiţele Powerpuff.

În cazul meu, acel personaj a fost foarte multă vreme Son Goku din Dragon Ball, iar de curând m-am ataşat, cum era de aşteptat, de Flash. Deşi sunt şi fan Iron Man, activitatea mea intensivă pe partea de alergare face fiu mai apropiat ca obiective de Barry Allen (Flash) decât de Tony Stark (Iron Man).

Ei bine, aşa cum spuneam în titlu, am putut fiu acel personaj cu ajutorul IndyDraw. Acest proiect pleacă de la ideea fiecare persoană îşi doreşte fie în pielea personajului favorit şi pentru asta, inițiatorii pun la dispoziţie o echipă de desenatori care se vor inspira din mai multe fotografii cu tine şi te vor desena în aşa fel încât prinzi forma eroului tău preferat.

Tu alegi ipostaza în care se află corpul, personajul şi scena, pui la dispoziţie 2-3 poze de referinţă, iar ei te vor “transformaîn supererou.

Poţi alege printezi un poster cu tine sau îţi imprimi scena pe un tricou. Ba chiar dezvoltă un nou proiecte pentru a putea sa creeze scene de comic books cu tine și prietenii tăi ca protagoniști.

Aşa cum spuneam mai sus, Flash este personajul în care regăsesc, aşa ca am ales fiu alergătorul în costum roşu care lasă fulgere în urmă când aleargă.

Pe baieți (a se întelege baieți și fete) îi gasești și pe facebook, dar și pe site. Tu spui cine vrei să fii, iar desenatorii se ocupă de restul.

Vă las cu “Sorin as Flash” și poza din care s-au inspirat desenatorii.

Sorin as Flash

By | 2017-03-18T16:33:52+00:00 July 15th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment