Survival

M-am gandit ca ar fi frumos sa “ne” radem putin, asa ca am hotarat sa repostez un alt articol, de data asta unul ceva mai recent.

Mi-am amintit aseara de trei momente in care am fost pus la grea incercare si anume momentele in care m-am aflat fata in fata cu niste animale salbatice necrutatoare.Trebuie sa recunosc ca am jucat putin murdar de fiecare data, dar ce pot sa fac… sunt in varful lantului trofic.

Prima disputa a avut loc acum 3 ani atunci cand, iesind din casa, am dat nas in nas cu un sarpe cu limba scoasa gata sa ma muste. In prima faza am vrut sa fug, dar mi-am zis “ce mama dracu, fii barbat!” asa ca am mers sa ma inarmez cu o grebla si o sapa. L-am facut KO inca din prima runda, dupa ce am reusit sa il imobilizez cu ajutorul greblei. Am auzit in cap o voce “Finish him!” si i-am luat capul cu sapa “Fatality” (pentru cine a jucat Mortal Kombat). End of story…

Urmatoarele doua aventuri palpitante au avut loc la un interval de 4-5 zile si ambele au implicat paianjeni. Pe primul(mare si blanos) l-am infruntat in baia casei mele, acolo unde intrasem si eu hotarat cu o treaba. Inainte sa-l provoc la duel am mers pana in dormitor sa aduc aparatul si sa-i fac o poza. Odata ce poza a fost facuta l-am luat, l-am pus in vasul de toaleta(pe paianjen) si am tras apa.

Pe cel de-al doilea paianjen, in schimb, l-am intalnit in bucataria bunicilor. De data aceasta nu mai era la fel de mare si fioros ca primul, asa ca mi-am permis sa il bag intr-un pahar cu apa si sa il privesc cum “inoata”, bineinteles facandu-i poze in acelasi timp.

By | 2014-12-30T09:19:16+00:00 December 24th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment