SOS Satele Copiilor

Cei mai multi dintre acesti copii nu au avut niciodata sentimentul de apartenta, nu au avut cui sa multumeasca sau la cine sa se gandeasca cand le-a fost mai greu. Pana au cunoscut Familia SOS.
Aici au invatat cum este cresti intr-o familie. Cum sa se imbrace si sa se pregateasca de scoala. Cum sa alerge spre clase si colegi, fara teama ca cineva ii va ocoli. Au invatat sa scrie, sa citeasca, sa isi faca temele. Sa sustina primele examene si sa participe la competitii. Uneori au castigat, alteori familia i-a asteptat cu bratele deschise. Dar au fost langa ei si asta a contat cel mai mult.

Tot in familia SOS, au invatat cum sa se joace  cu alti copii, cum sa mearga la culcare, nu inainte sa fie  imbratisati  si sarutati  pe frunte. Cum e sa ai camera ta, patul tau, dulapiorul  tau. Cartile tale, locul tau. Viitorul tau. Copiii fara familiei au  invatat toate astea  dupa multi ani. Dar acum, ca le-au (re) descoperit, nu putem decat sa va impartasim si dumneavoastra  bucuria lor  de a apartine unei familii.

Va invitam sa  descoperiti povestea lui Alexandru care a aflat cum este sa aiba o MAMA, a LUI, sa creada in el, sa il tina de mana, sa fie acolo. Mereu. Pentru  el.
http://www.sos-satelecopiilor.ro/alexandru

By | 2015-01-12T15:45:26+00:00 January 12th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment