Social Media Summit

Maine dimineata ne trezim devreme si mergem la Hotel Howard Johnson acolo unde va avea loc editia din 2015 a Social Media Summit.

Cum mediul online este in continua schimbare, consider ca trebuie sa ma documentez fiindca nu as vrea sa raman in urma. Ca si IT-ul, online-ul evolueaza zilnic si pentru a tine pasul, trebuie sa fii acolo, altfel, la un moment dat, te vor depasi lucrurile.

Chiar daca domeniul pe care activez nu este tocmai unul de interes major, cred ca pot face in asa fel incat sa il fac din ce in ce mai vazut.

Chiar daca nu pare, sportul in ziua de astazi este strans legat de social media. Un bun exemplu este reprezentat de meciurile Simonei Halep, care de fiecare data cand joaca, are parte de un mare val de sustinere atat pe Facebook cat si pe bloguri (chiar daca nu sunt unele cu tematica sportiva).

Faptul ca sportul incepe sa fie din ce in ce mai promovat, ma bucura, si tocmai de aceea vreau sa fiu tot timpul “la zi” cu online-ul, poate mai prind ceva trick-uri si voi face in asa fel incat ceea ce scriu despre evenimentele la care particip sa fie din ce in ce mai atractiv pentru cititori si, de ce nu, sa fac si alti oameni sa se ridice de pe canapea.

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 February 17th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment