Sisters – Bune și nebune

Sisters le aduce în prim plan pe Kate (Tina Fey) și Maura (Amy Poehler), două surori care, deși sunt extrem de diferite, au păstrat mereu legătura și au fost apropiate. Kate este o cosmeticiană fără succes, ce trăiește de pe o zi pe alta, care încearcă să își crească fiica adolescentă, dar care știe să petreacă și să se distreze cât cinci persoane la un loc. Spre deosebire de Kate, Maura este o asistentă medicală (profesie perfectă pentru a exprima personalitatea sa atentă, grijulie), care rar supără sau enervează pe cineva.

Cele două se reîntâlnesc atunci când părinții lor le anunță că intenționează să vândă casa familiei din Florida, cea în care Kate și Maura au copilărit, și le cheamă să își curețe fostul dormitor.

Cum lucrurile nu merg mereu conform planurilor, în timp ce petrec singure o noapte în fosta lor casă, cele două decid să dea o ultimă petrecere nebună, în stilul celor pe care le dădeau atunci când erau adolescente. Astfel că a doua zi, cu ajutorul rețelelor sociale, reușesc să își adune la petrecere majoritatea foștilor colegi de liceu. Există însă o problemă: casa este cât pe ce să fie cumpărată de o nouă familie, iar asta înseamnă că orice deterioare poate anula această tranzacție.

Scenariul este simplu, însă este tot ce trebuie pentru ca Tina Fey și Amy Poehler, două din cele mai importante personalități ale comediei de peste ocean, să își lase talentul comic să se desfășoare și să facă spectacol.

Maya Rudolph (Bridesmaids) aduce un plus comic prin rolul său antitetic, care își dorește cu orice preț să oprescă petrecerea. De asemenea, prezența lui John Cena în film drept traficantul de droguri Pazuzu este de-a dreptul savuroasă.

Au existat destule scene și poante care au făcut întreaga sală să râdă cu putere, lucru pe care nu l-am mai întâlnit de ceva timp; dacă se putea, cred că am fi dorit cu toții să se poată pună pauză pentru a ne putea liniști.

Așadar, Sisters este o comedie perfectă pentru a te destinde la început de an și pentru a trece mai ușor peste zilele friguroase și mohorâte de ianuarie. Rulează deja în cinematografele din România și este distribuit de către RoImage.

By | 2017-03-18T16:33:38+00:00 January 12th, 2016|Film/Serial, Guest Post|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment