Săptămâna trecută n-am stat deloc

E 5 dimineața și ninge “ca-n povești”, dar voi dormiți. Aș putea să scriu pe facebook un status despre ninsoare ca să fiu primul, dar nu voi face asta. Cred că mai bine ar fi să scriu despre săptămâna ce tocmai s-a terminat și despre cât de “plină” a fost pentru mine.

Luni am mers la sală pentru a face din nou repaos prin mișcare și pentru a-mi proteja genunchiul punându-l sub greutatea presei (aia de la sală, nu aia cu jurnaliști), dar și pentru că voiam să văd dacă pot să fac și altceva în timp ce alerg cu 20 de km/h pe bandă, și se pare că în același timp mă pot filma, asta fără să îmi pun în pericol integritatea corporală.

Ziua de marți fost “udată” cu o vizită la bazinul de înot, unde m-am bălăcit putin. Se vede că a fost vacanță și că umbra de condiție fizică pentru înot dobândită înainte de vacanță s-a dus pe apa sarmalelor și prajiturilor de Crăciun, dar tot e bine că am reusit să fac mai multe bazine decât faceam când m-am apucat de dat din brațe.

Miercuri am jucat prima dată volei pe 2015. Încă sunt uimit de faptul că de vreo 2 luni merg aproape săptămânal să joc volei și încă nu mi-am rupt nimic, asta luând în considerare istoricul de rupturi de ligamente.

Joi seara m-am luptat cu racheta de tenis de câmp, avându-l adversar pe domnul Pandutzu. Energia tinereții și-a facut simțită prezența, eu câștigând mai ceva ca Simona Halep în victoria cu Serena.

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Dupa așa 4 zile pline, am zis ca vineri să iau o mică pauză și să-mi reîncarc bateriile pentru sâmbătă când am mers la un curs de actorie și improvizație despre care voi vorbi mai în detaliu într-o postare viitoare.

Tot sâmbătă am dat și o fugă până acasă la țară, iar duminică m-am întors și iată-mă din nou ajuns în prezent. În caz ca vă întrebați, afară încă ninge și voi încă dormiți.

Aici Sorin. Over and out.

By | 2016-01-04T19:08:22+00:00 January 12th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment