Ride along 2 – Un politist si trei sferturi

Ride along 2 – Un politist si trei sferturi este continuarea comediei Un politist si jumatate, regia fiind semnata si de aceasta data de Tim Story, iar scenariul de Phil Hay si Matt Manfredi.

In rolurile principale ii gasim pe cei doi „funny guys”, Ice Cube si Kevin Hart. Combinatie letala, daca ma intrebati pe mine. Astia doi ne-au facut sa radem pana la lacrimi pe toata durata filmului, unul cu replicile lui pline de sarcasm si intelepciune, altul prin naivitatea si replicile sale pline de nonsalanta.

Povestea filmului este simpla, mai sunt doar cateva zile pana la marele eveniment, Ben (Kevin Hart) se insoara cu Angela (Tika Sumpter), sora lui James (Ice Cube). In toata nebunia ultimelor pregatiri inaintea nuntii, apare o noua pista intr-un caz care il poarta pe James din Atlanta in Miami. Evident ca nu poate pleca la drum fara viitorul sau cumnat, iar ce se intampla acolo este clasificat… Aflati numai cand veti merge sa vedeti filmul.

Eu va mai zic doar atat, asteptati-va la un film plin de momente de suspans si actiune, ca de ras oricum o sa radeti mult. O sa radeti pana la lacrimi!

Ride along 2 – Un politist si trei sferturi intra in cinematografe din 15 ianuarie si este distribuit de RoImage.

Text: Iulia Matache

Nota personala (Sorin): Nu stiu de altii, dar mie imi place foarte tare stilul lui Ice Cube, chiar daca interpreteaza tot timpul acelasi gen de personaj. Reuseste de fiecare data sa surprinda si sa amuze, iar in combinatie cu Kevin Hart nu are cum sa nu iasa “show”. Ba mai apare si Ken Jeong in film, deci tot tacamu’.

By | 2017-03-18T16:33:38+00:00 January 13th, 2016|Film/Serial|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment