Red Bull Ordinul Smaranda

Sambata a avut loc in Parcul Izvor cea de-a 5-a editie a concursului Red Bull Ordinul Smaranda, singura competitie de aterizare la punct fix dedicata exclusiv femeilor, competitie ce poarta numele primei femei parasutist din Romania – Smaranda Braescu.
Numarul persoanelor aflate in parc a fost destul de mic comparativ cu asteptarile mele, dar sunt bucuros ca am ajuns la timp pentru sesiunea de salturi ce contau pentru concurs si ca cei prezenti au fost entuziasmati de ceea ce vedeau.

Desi pana acum imi crestea putin pulsul de fiecare data cand ma gandeam la salturile cu parasuta sau cand urmaream filmari, dupa ziua de sambata am un cu totul alt sentiment. Toate concurentele au la activ un numar foarte mare de salturi, fapt ce m-a facut sa cred ca totul este foarte usor daca faci ceea ce iti place si daca iti insusesti toate cunostintele necesare. Ce-i drept a fost si pentru prima data cand am vazut live un salt cu parasuta.

Podiumul a aratat cam asa:
1. Gabriela Balascau (Brasov, 1500 de salturi) – 09 puncte (02 06 01)
2. Steliana Popa (Brasov, 1982 de salturi) – 09 puncte (03 04 02)
3. Ema Serban (Bucuresti, 489 de salturi) – 24 puncte (07 16 01)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puteti vedea cateva din pozele facute de mine aici.

Din izvor am mers impreuna cu o parte din colegii parasutisti la Aerodromul Teritorial Clinceni acolo unde sper ca voi face primele salturi cu parasuta. Drumul inapoi catre Bucuresti a constat dintr-o plimbare de 16 km cu bicicleta din care bineinteles nu au lipsit incidentele cu soferi ce nu au nicio treaba cu etica sau respectul.

Tot sambata am avut ocazia sa “gust” 3 arome Red Bull pe care nu le incercasem pana acum, si anume Blue, Red si Silver (Blueberry, Cranberry si Lime).

INT_250_RBSE_blue_SingleUnit_closed_cold_frontINT_250_RBSE_red_SingleUnit_closed_cold_frontINT_250_RBSE_silver_SingleUnit_closed_cold_front

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 June 9th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment