Primul salt la Bungee Jumping

Dependenta de adrenalina m-a facut ca in 2012 sa ma hotarasc sa merg sa fac bungee jumping. Ca sa fie totul mai special, am ales ca zi pentru salt fix ziua in care am implinit 21 de ani. Era o zi noroasa de septembrie, dar Cristi(Action Director) a spus ca indiferent de vreme o sa fac saltul.

Am ajuns in Herastrau pe la pranz si imi amintesc cum am fost intampinat cu un “La multi ani!” de catre echipa care ma astepta in skate park. In timp ce ma echipam ma tot gandeam cum o sa fie acolo sus si daca o sa am curajul sa sar sau o sa ma sperii si o sa vreau inapoi jos. Eu stiam ca imi doresc sa fac asta, dar uneori teama invinge.

De jos, locul din care trebuia sa sar nu parea atat de sus. In momentul in care macaraua a inceput sa urce, eram constient ca saltul era din ce in ce mai aproape. Cand am depasit inaltimea copacilor mi-am zis “hai ca nici de aici nu pare chiar asa de mare distanta”, dar cand m-am uitat in sus mi-am dat seama ca nu urcasem nici la jumatate din inaltimea macaralei.

Am urcat si am tot urcat si la punctul maxim aveam o priveliste excelenta . Vedeam toate colturile Bucurestiului. Era putin mai racoare la inaltimea aia si simteam ceva mai puternic adierea vantului, dar nu ma concentram decat pe respiratie si pe ce imi spunea Cristi ca urmeaza sa se intample.

3,2,1 bungeee… M-am lasat pe fata tinandu-ma cu mainile de bare si ma uitam in jos. Am stat asa cateva secunde, desi nu era indicat fiindca exista riscul sa ma sperii si sa vreau sa ma intorc, dar nu s-a intamplat asta. Am dat drumul barelor si m-am impins in fata.

Din momentul ala am inceput sa zbor si sa ma simt ca un fulg. A trecut totul atat de repede incat nici nu am apucat sa constientizez fiecare reactie si cand am ajuns inapoi pe pamant aveam ochii umezi si ma uitam in gol gandindu-ma ca mai vreau o data.

Peste ceva timp o sa inceapa noul sezon in care sper sa merg sa sar din nou. In cazul in care va tenteaza si pe voi, ii gasiti pe baieti pe urmatoarele pagini de facebook-> Bungee Jumping Herastrau sau Bungee Vidraru. Sunt deja la al 15-lea an de bungee in Romania si au la activ peste 10000 de saritori. Fii si tu unul dintre ei!

Ne vedem in aer!

bungee

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 March 5th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment