Pe unde alerg perioada următoare

Sunt perioade ale anului în care îmi doresc să particip la cât mai multe competiții, iar luna septembrie este una dintre ele. Nu știu dacă se trage de la faptul că e luna în care m-am născut sau dacă pur și simplu acum mă simt mai pregătit.

Cert este că în luna septembrie voi participa la cel puțin 5 evenimente, iar acestea îmi vor fi pregătire fizică, dar și morală pentru Maratonul București, de pe 4 octombrie.

Dar înainte de a vorbi despre cursele din luna mea, să vorbim despre prima cursă, care va avea loc pe 30 august, Maratonul Olteniei. Va fi un sfârșit de vară sărbătorit într-un mod foarte plăcut pe un traseu de trail de 10 km.

Va fi a doua cursă de trail la care particip și pe deasupra va avea și diferență de nivel. Locația va fi undeva lângă Râmnicu Vâlcea și cu această ocazie voi cunoaște și eu zona repsectivă în care nu m-am mai oprit până acum, ci am fost doar în trecere.

Acum le iau în ordine cronologică pe cele din septembrie și încep cu Triathlon Challenge Mamaia, competiție la care voi participa la proba de Ștafetă Sprint, categoria Mixt.

Îmi doream de mult să particip la un triatlon, dar cum înotul încă nu este un domeniu prietenos pentru mine, am hotărât să particip într-o ștafetă, așa că am început să caut coechipieri.

Echipa noastră are componența următoare:

  • Vlad – Înot
  • Andra – Bicicletă
  • Sorin- Alergat.

Următorul eveniment la care particip va fi The Color Run Night București.

După ce anul trecut am participat la ambele ediții din București, anul ăsta am ratat-o pe prima, dar nu am de gând să repet greșeala și la ediția din septembrie.

Pe 12 septembrie, seara, voi fi pe Bulevardul Kiseleff și mă voi distra în culori, iar a doua zi, pe seara, voi merge în Tineretului la alergarea de ziua mea, pentru David.

Vom alerga împreună cu Ana-Maria Brânză în reeditarea zilei mele de naștere de anul trecut ce a fost inclusă în campania Anei, Aleargă de ziua ta.

Am spus-o și o repet, îmi doresc să fim cât mai mulți, așa că vă aștept acolo.

Scopul este să ne strângem cât mai mulți, să alergăm simbolic o tură de parc și să donăm pentru a strânge suma necesară pentru ca David să continue tratamentele.

Săptămâna următoare este săptămâna Transmaratonului.

Vineri, 18 septembrie, îmi voi “lua zborul” către Transfăgărășan. Fiind ziua mea, o să încerc să mă distrez, dar o voi face în așa fel încât a doua zi să fiu în formă maximă pentru a alerga cei 21 de km la cel mai înalt nivel.

La finalul cursei poate voi deschide și o sticlă de șampanie, dar asta va depinde de cum mă voi simți fizic la final.

Tot în funcție de cum mă voi simți după alergarea celor 21 de km pe Transfăgărășan, va depinde și dacă voi alerga iarasi un semimaraton la o zi după, în Pădurea Băneasa, la Runfest.

Eu voi fi înscris la cursa de 21 de km, dar o voi alerga mai repede sau mai încet în funcție de cum mă voi resimți după Transmaraton. Eu sper ca totul să fie bine și să nu apară nicio problemă. Dacă o să simt că ceva nu e ok, o să mă transfer la unul din traseele mai scurte.

Toate acestea mă asează pe poziții pentru primul meu maraton pe care îl voi alerga în cadrul Bucharest Maraton 2015.

Mai multe despre fiecare în parte voi încerca să scriu în zilele premergătoare evenimentelor, iar articolele de review de după fiecare cursă vor fi cu siguranță mult mai pline de emoție.

By | 2017-03-18T16:33:51+00:00 August 22nd, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] apropie luna mea și fiindcă nu erau destule 5 curse, m-am mai înscris la încă […]

Leave A Comment