Once a Color Runner, always a Color Runner

Am avut parte de un weekend plin în care am apucat să dorm foarte puțin, dar a meritat din plin.
Totul a început cu dimineața zilei de sâmbătă când, la ora 10, ajungeam pe șoseaua Kiseleff pentru a patra ediție a The Color Run din Romania.

Așa cum era de așteptat, oamenii au venit în număr foarte mare să se coloreze, și s-au colorat. Eu am ales ca ediția asta să nu mai alerg în primul start și în ritm de competiție, ci să alerg încet la ultimul start pentru a simți experiența mult mai bine.

La final, nu am resimțit deloc oboseala, probabil semn al dopaminei sau ce mai secretă corpul în momentul în care se simte foarte bine, așa ca am fost în formă pentru a mă distra pe ritmuri de bass impuse de baieții de la ROA. Așa cum au spus și ei, nu eram obișnuit cu un concert de-al lor atât de devreme, dar pentru toate există un inceput.

Acum că vine sfârșitul de an, mă bucur că am participat la ambele ediții de The Color Run din București și am de gând ca anul viitor să mă țin dupa festivalul colorat oriunde ar merge el prin țară.

Fiți pe aproape în caz că o să ofer invitații și promit să revin dupa fiecare ediție cu câte un selfie cel puțin la fel de tare ca acesta.

Rămas bun The Color Run 2014! Așteptăm The Color Run 2015!

By | 2015-08-20T00:01:20+00:00 September 16th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment