Ofer 4 invitații duble la ART SAFARI, cea mai mare expoziție de artă din România

Cea de-a treia ediție a Pavilionului de Artă București – Art Safari, cea mai mare expoziție de artă din România,  va avea loc în Palatul Dacia-România, situat pe Strada Lipscani, nr. 18 – 20.

Timp de 11 zile, Bucureştiul va fi cucerit de artă, fie că vorbim despre artă de patrimoniu, modernă sau contemporană. Pe lângă expoziţia centrală, dedicată sărbătoririi centenarului mișcării Dada, şi zonele galeriilor de artă modernă și contemporană, o serie de spații marca Art Safari vor găzdui conferinţe, artele spectacolului, proiectul The Space, dedicat tinerilor artiști aflați la debut (până în 25 de ani), precum și ateliere pentru copii.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul evenimentului http://www.artsafari.ro/ sau eventul de Facebook și sigur veți găsi acolo multe motive că să vă doriți să treceți pragul expoziției.

Eu știu sigur că îmi doresc să merg, chiar dacă o voi face în cârje, și voi fi pregătit cu aparatul foto și telefonul ca să surprind cât mai multe momente pe care să le “urc” pe Instagram sau Facebook. Nu am cel mai artist spirit, dar pot aprecia arta atunci când o văd.

Pentru cei ce își doresc să viziteze ART SAFARI, pun la dispoziție 4 invitații duble, valabile pentru o zi, la alegere, cu sprijinul Creart. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care îmi spui de ce îți dorești să mergi, până mâine (6 mai), ore 14, deci puțin peste 24 de ore în care să te înscrii. Câștigătorii vor fi aleși prin random.org.

UPDATE:

Mă bucur ca au fost atât de mulți oameni interesați, dar, din păcate, eu pot oferi doar 4 invitații duble. Am introdus numele tuturor în “list randomizerul” de pe random.org, iar cele 4 persoane câstigatoare sunt:

 1. Cosmin B.
 2. Dana Albu
 3. ramona
 4. Maria Tudorica

Cei ce nu au fost norocoși pot intra AICI pentru a achiziționa bilete pentru o zi, la prețul de 50 de lei, bilet întreg și redus la prețul de 30 de lei pentru elevi, studenți si pensionari.

By | 2016-05-06T14:24:29+00:00 May 5th, 2016|Concurs|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

23 Comments

 1. “Great things are done by a series of small things brought together.” zicea o data Vincent Van Gogh…micile placeri ale vietii se masoara pentru unii in bani, pentru altii in masini si haine…pentru mine…se masoara in sentimentele si trairile transmise de operele de arta, indiferente de forma si nuanta acestora….dont you dare rob this from me 😛

 2. Cosmin B. May 5, 2016 at 13:50 - Reply

  Vreau sa scot si eu o gagica in oras.
  Si ar fi bine aici ca pare ca ma duce capu’

 3. Pascale Iulian May 5, 2016 at 13:57 - Reply

  Mi-ar placea sa vizitez aceasta expozitie de arta , pentru a invata lucruri noi si a face fotografii. 😀

 4. Oana Ciobotaru May 5, 2016 at 14:14 - Reply

  Pt ca pictez de cand ma stiu si pt ca niciodata nu stii indeajuns. Pt ca vreau sa mi formez ochiul, pt ca vreau sa contemplez si sa ma delectez cu ceea ce mi place cel mai mult sa fac! 🙂

 5. Marin Emilia-Valentina May 5, 2016 at 14:27 - Reply

  Mi-as dori sa ajung la eveniment pentru ca mi se pare o ocazie buna de evadare si pentru ca arta, sub aceasta forma, imi umple sufletul de liniste si frumos!

 6. Andreea B May 5, 2016 at 14:38 - Reply

  Pentru ca vreau sa vad un fotograf cu carje..mai in gluma mai in serios, arta e buna oricand,mai alea cu vremea asta mohorata!

 7. Maria Tudorica May 5, 2016 at 18:01 - Reply

  Picasso spunea ca “the purpose of art is washing the dust of daily life off our souls”. Viata mea ar cam avea nevoie de un “duș” de arta pentru ca s-a adunat mult “praf” de matematica si stres. Make 2 kidos happy ^^

 8. Valentin Stoica May 5, 2016 at 20:25 - Reply

  Aș vrea să merg pentru ca acolo va fi expus noul Mini Clubman, primul model Mini în 5 uși. Iar eu sunt un împătimit al acestei mărci.

 9. aLLex May 5, 2016 at 20:30 - Reply

  poate sa ma distraga putin de la rutina de zi cu zi .. poate poate vad frumos … poate e un alt mod de a petrece timpul … poate si imi gasesc si viitoarea nevasta in fata unui tablou cautand raspunsuri la intrebari nebune, ehh .. as intelegeo .. simte ca citeste o carte .. se simte mai libera .. o inspira .. DE AIA MERIT BILETELE .. poate o SA IMI INTALNESC VIITOAREA NEVASTA .. iubito daca te voi intalnii la o expozitie de genul acesta vezi cum imi atragi atenitia .. sa te imbraci gros au anuntat vreme urata :))))

 10. Mircea Nicoleta May 5, 2016 at 20:38 - Reply

  De mult imi doresc sa particip la o expzitie de arta, insa arta nu este chiar domeniul meu de activitate, si momentan nu am timp pentru hobby-uri.Simt ca daca e sa castig, it happens for a reason and it’s time to feed my soul.

 11. Andreea Cega May 5, 2016 at 22:18 - Reply

  Ar fi prima expozitie de arta la care as merge si mi-ar face placere.Atat eu, cat si o prietena de-ale mele suntem pasionate de arta,eu vreau sa devin regizor,ea este cantareata si ar fi frumos pentru amandoua ca, pentru o zi, sa putem observa diferite viziuni ale altor artisti.Multumesc!

 12. George Silviu May 6, 2016 at 00:20 - Reply

  Deoarece nu am fost pana acuma la acest eveniment si as vrea s-o dau gata pe prietena mea, cu aceasta invitatie 🙂

 13. Alexandra May 6, 2016 at 00:21 - Reply

  Cred ca motivul e unul destul de simplu, nu am fost niciodata si mi-ar face placere sa iau un prieten drag alaturi de mine, si sa ne bucuram impreuna 🙂

 14. stefan hortensia May 6, 2016 at 00:51 - Reply

  As vrea sa ii duc pe cei mai tineri membri ai familiei sa “guste”din frumusetile artei.

 15. Irina May 6, 2016 at 07:58 - Reply

  Pentru ca “Art will save the world”. Mai in gluma, mai in serios, este una dintre cele mai mari expoziții de arta de la noi si nu trebuie ratata

 16. Anca May 6, 2016 at 09:17 - Reply

  Pentru ca sunt curioasa 🙂

 17. Lucia Hristescu May 6, 2016 at 09:56 - Reply

  … pentru că vreau să sorb din priviri frumosul si uratul deopotriva… impreună cu puștiul meu de 7 ani, să-i văd ochii măriți de uimire, curiozitate, dezgust sau delectare și apoi să împărtășesc toate trăirile astea minunate cu tăticul lui.

 18. Chitu Marius May 6, 2016 at 10:42 - Reply

  Nu am fost niciodata la acest eveniment, desi imi place sa merg pe la expozitii de arta de genul. Fotografiile reprezinta o pasiune in putinul timp pe care il am liber. Arta si frumosul domina aceasta lume, trebuie doar vazute! Totodata, vreau sa te vad si pe tine si sa discutam si despre crosuri si maratoane :))

 19. Dana Albu May 6, 2016 at 10:49 - Reply

  ..pentru ca nu as rata o manifestare de acest gen!..si fiind un eveniment ce cuprinde si ateliere pentru copii, mi se pare un prilej bun sa o “corup” si pe fetita mea de 5 ani 🙂

 20. ramona May 6, 2016 at 10:52 - Reply

  pentru ca as vrea sa am un motiv care sa ma “oblige” sa merg sa vad aceasta expozitie

  • Sorin C. Chineata May 13, 2016 at 21:57 - Reply

   Buna. Am incercat sa te contactez pe facebook si m-am gandit sa iti raspund si aici, poate primesti mail-ul. Mai ai la dispozitie 2 zile din expozitie, asa ca ne putem vedea maine sa iti dau biletele. Sper ca de data asta sa ajunga la tine mesajul. 😀

 21. Stefan May 6, 2016 at 11:19 - Reply

  Da, vreau sa merg, am mai ajuns acum doi ani si mi-a placut ce am vazut! foarte fresh exponatele

 22. […] Sorin dă și el niște invitații (până azi la ora 14:00) aici, iar Alexandru dă aici invitații azi și […]

Leave A Comment