O zi de duminică și un cros

Ziua de duminică a venit după o zi de sâmbătă (evident) în care m-am distrat la aniversarea unui prieten, drept pentru care nu am dormit foarte mult, dar asta nu m-a oprit ca de dimineață să fiu primul in IOR și să întâmpin oamenii care au venit să alerge pentru David.

La aproximativ 40 de minute a ajuns și Ana și am început să am emoții. Oamenii au început să se strângă, iar eu eram din ce în ce mai agitat și încercam să vorbesc cu toată lumea și în același timp să dau indicații prin telefon celor care nu ajunseseră incă. Pe la 10 și putin eram aproape toți, așa că ne-am mutat în zona de unde urma să se dea startul, fiind îndeaproape urmăriți de echipa Antena 1 care încerca să surprindă momentele cheie. Reportajul rezultat aici.

Deși startul trebuia să se dea la 10:30, am întârziat puțin, deoarece abia atunci am început încalzirea, nu înainte de a îmbrăca tricoul de sărbătorit. În timpul încălzirii m-am simțit foarte bine deoarece i-am făcut pe oameni să se întindă destul de mult, și chiar dacă păream puțin sadic, a fost pentru binele lor.

După 10 minute de încălzire, am dat și startul, iar David a fost alături de noi fiind dus în spate de mătușa lui pe tot traseul de 3.2 km, fapt ce l-a bucurat extraordinar de tare.

Finalul, ca la fiecare eveniment din campanie, a fost reprezentat de momentul în care se cânta “La multi ani” sărbătoritului, adică mie, moment ce mă lasă mereu fără cuvinte. Am problema asta încă de când era mic. Așa că am stat și i-am privit pe toți și le-am mulțumit din priviri.

Am ales să scriu articolul abia acum pentru că voiam să fie postat după ziua mea oficială, deși au trecut deja 4 zile de la cros.
Mă bucur că mi-am sărbătorit ziua de naștere în avans intr-un mod atât de frumos, iar sentimentul avut pe tot parcursul zilei a fost unul unic. Nu am resimțit deloc distanța alergată datorită faptului că am fost înconjurat de oameni frumoși și am primit energie și încurajări din partea tuturor. Urările de dinainte și felicitările de după mă fac să îmi doresc să continui în același mod și pe viitor să organizez multe evenimente de genul. Starea de spirit pe care ți-o oferă un astfel de proiect este unică. În fiecare zi m-am trezit numai cu gândul la cros și la ce aș fi putut să fac astfel încât să fie și mai bine, dar chiar dacă nu a fost perfect din toate punctele de vedere, a fost perfect pentru mine. A fost primul cadou primit anul ăsta si, probabil, cel mai frumos.

V-am mulțumit atunci, dar vă mai mulțumesc acum, încă o dată, tuturor celor care m-au susținut în toată perioada asta.
Îi mulțumesc Anei pentru toate evenimentele de până acum, deoarece ea este “de vină” pentru campania asta și, implicit, intregii echipe care se ocupă de “Aleargă de ziua ta”, aici amintindu-i pe Cristi, Pavel și doamna Maria Brânză. Sunteți foate tari!
Mulțumesc Aqua Carpatica pentru apă și echipei Antena 1 pentru prezența la eveniment și reportaj.
Nu în ultimul rând, le mulțumesc fotografilor prezenți. Mai jos veți vedea câteva rezultate ale talentului lor.

Pentru mai multe fotografii puteți intra aici (Florin) sau aici (Daniel), iar pentru a vedea articolul de pe site-ul campaniei puteți intra aici.

By | 2015-08-20T14:24:30+00:00 September 19th, 2014|Eveniment, General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment