New year, old me

Atunci cand majoritatea oamenilor tind sa faca schimbari majore la inceput de an, eu prefer sa raman acelasi. In urma cu cativa ani credeam si eu in schimbari de genul, dar timpul mi-a demonstrat ca nu merge asa. Asa cum spune si Bon Jovi “every new beginning is some beginning’s end” cred ca atunci cand iei o hotarare majora trebuie sa ai un motiv bine intemeiat pentru ca lasi ceva in urma, iar faptul ca incepe un nou an nu e tocmai o motivatie.

Daca cei ce hotarasc sa se apuce de sport odata cu inceperea noului an reusesc sa si continue ce au inceput atunci nu am nimic de reprosat. Ba chiar ii respect pe cei care se hotarasc sa se apuce de fitness pentru a slabi, nu doar pentru ca ajung sa arate mai bine ci si pentru ca sportul ii face mai sanatosi.

Sfatul meu e ca dupa vacanta de iarna sa incercati sa si alergati, nu doar sa trageti de fiare. Alergatul relaxeaza creierul, este un exercitiu cardio foarte bun si va si elibereaza de stres. E greu la inceput, dar merita cand rezultatele incep sa apara.

Eu o sa continui sa fac sport la fel ca si inainte (variat), doar adaugand pe lista parasutismul si poate alpinismul. Mi-ar placea foarte tare ca anul asta sa imi fac timp sa merg sa fac catarari in sala, ca mai apoi sa merg pe munte, unde adrenalina este la un cu totul alt nivel.

By | 2014-01-02T20:15:55+00:00 January 2nd, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment