New year, new me?

Noul an NU este momentul in care trebuie sa schimbi ceva la tine, sa te apuci de sport, sa faci tot ceea ce nu ai facut pana acum.

Momentul respectiv este ACUM, iar “acum” poate sa fie in oricare zi a anului. Trebuie doar sa-ti doresti, iar daca iti doresti sa arati bine la vara, eu zic sa te apuci acum, nu de maine.

2014 pentru mine s-a terminat destul de aiurea, cu o cursa la care am fost nevoit sa abandonez pentru ca genunchiul meu a recidivat, dar 2015 a inceput bine. Plecasem hotarat la alergat pe 1 ianuarie, doar ca sa vad cat de pustiu e orasul si sa vad cam cat de ger e afara si am pus pe mine doar niste colanti si un tricou, dar cu gandul ca dupa cateva sute de metri o sa inceapa sa ma doara piciorul.

M-a bucurat tare faptul ca durerea nu si-a facut simtita prezenta asa ca am mai iesit inca de 3 ori sa alerg pana astazi. Ce-i drept n-am alergat mult, dar faptul ca genunchiul e ok m-a motivat sa vreau sa alerg si mai mult.

Vreau ca pana la vara sa pot sa alerg mai mult si mai repede si pentru asta am nevoie de antrenament. Forta, rezistenta si respiratia sunt punctele la care trebuie sa lucrez, iar sala, inotul si gerul de afara sunt mediile in care trebuie sa prestez ca sa duc la bun sfarsit scopul. Suna a plan realizabil.

La fel de realizabil este si planul oricarei persoane care suna cam asa “vreau ca la vara sa arat bine”. Dar pentru ca el sa fie realizabil revin la ceea ce spuneam la inceput. Trebuie sa incepi acum!

E mai complicat la inceput si trebuie sa fie foarte clar ca fara durere nici rezultatele nu apar. Febra musculara trece doar cu si mai mult antrenament, deci nu trebuie sa ne gasim scuze.

Pentru cei ce vor sa se apuce de antrenament, dar nu prea stiu de unde sa inceapa voi scrie un articol despre un serviciu pe care l-am testat personal. Unul ceva mai costisitor decat sala clasica, dar care inglobeaza mai multe sporturi. Acesta se adreseaza si persoanelor ceva mai ocupate, deci scuza cu “nu prea am timp” nu tine!

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 January 4th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment