Ne vedem la SkyRun?

Viaţa este o competiţie. De cele mai multe ori concurezi cu tine, dar există şi momente în care tinzi să te compari şi eventual să te întreci cu alte persoane. Când vinevorba de alergat, am început să văd altfel lucrurile. Alergarea pe distanţe lungi este mai mult o lupta pe care o dai cu tine fiindcă de fiecare dată trebuie să trecipeste gândul “mă dor picioarele… o să renunţ”.

În ultimul an m-am întrecut cu avioane, cu autobuze, cu biciclete, cu maşini, cu autocarul de la Bucharest City Tour, dar cea mai recentă competiţie a fost întrecereadintre mine şi un lift într-un bloc de 8 etaje, eu fiind învingător.

Acum a venit momentul sa duc urcatul pe scari la un cu totul alt nivel. SkyRun o sa se intample sambata viitoare, scopul fiind urcarea celor 680 de trepte insumand 34 de etaje. La cei 119 metri, cladirea poate servi fara probleme ca zona de salt pentru parasutismul de genul base jump si abia astept sa fiu acolo sus ca sa ma pot imagina in postura parasutistului ce se pregateste sa sara.

Evenimentul este organizat de Smart AtleticRaiffeisen Property International şi Raiffeisen Bank, iar toţi banii strânşi din înscrieri vor merge în contul HOSPICE Casa Speranţei.

Un alt motiv pentru a vă înscrie este acela că îl puteţi vedea pe Gabi Solomon făcând un maraton pe scări de 24 de ore, eveniment ce va fi o premieră naţională.

O să fie o altă zi de sâmbătă reuşită, zi la finalul căreia vom admira Bucureştiul din cea mai înalta clădire din ţară. Dacă doriţi să va alăturaţi cauzei noastre, o puteţi face intrând aici.

Poster-SkyRun-2014

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 October 18th, 2014|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment