Ne vedem duminică la Semimaratonul București

Așa va arăta medalia de duminică, 15 mai, de la Semimaratonul București. Pentru ea veți alerga.

O să fiu și eu pe acolo, cu un aparat foto în mână și o să încerc să surprind cele mai bune momente și sper să ofer cât mai multor alergători amintiri, fie de la start/finish, fie de pe traseu.

Pe parcursul cursei de Semimaraton mă voi afla în mașina oficială pentru a fotografia mulțimea de alergători, dar și elitele, așa că să zâmbiți frumos.

Traseele vor fi aproape identice cu cele de anul trecut, cu o mică modificare pe traseul de Semimaraton, dar nimic notabil. Voluntarii vor fi acolo să dirijeze alergătorii, dar tine și de noi să dam informația mai departe în zilele de dinainte de cursă, așa încât șoferii să știe că străzile vor fi închise și astfel toata lumea să fie fericită..

Voiam să reamintesc și de concursul organizat de adidas, cu tema #WhyIRunRomania, care provoacă alergătorii să povestească printr-o postare publică motivația lor de a alerga sau printr-o poză de Instagram cu același hashtag în care să surprindă cel mai bine tematica alergării.

Cele mai bune două postări de Facebook și cele mai bune două postări de Instagram (număr de likeuri în ambele cazuri) vor fi premiate cu premii substanțiale, așa că apucați-vă de scris și de făcut poze cât mai reușite.

Să curga cu “personal best-uri”, duminică!

 

By | 2017-03-18T16:33:36+00:00 May 9th, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment