MyMan – pentru cadoul perfect

Fiecare dintre noi are o viziune asupra spațiului ideal în care își dorește să locuiască. Cu toții ne dorim să decorăm apartamentele astfel încât să le putem numi “acasă”, mai ales atunci când ne mutăm la casa noastră.

Oricât de modern mi-aș dori să fie spațiul meu, întotdeauna mi-am imaginat că voi beneficia și de o zonă clasică. Până de curând puteam doar să îmi imaginez încăperea sau colțul respectiv, dar acum o săptămână s-a întâmplat să aflu de MyMan.

O idee ce a căpătat forma unei platforme online pentru vânzarea băuturilor fine a evoluat frumos, astfel devenind singurul magazin din România dedicat cadourilor pentru bărbați. La o primă vizită pe site am fost fascinat de ceea ce am văzut și am cutreierat printre categoriile de produse, dar nu s-a comparat cu vizita în showroom, acolo unde mi-am rezervat mai mult de o oră pentru a admira și fotografia exponatele.

Nu e doar un spațiu în care sunt expuse obiectele pentru a fi vizionate înainte de vânzare. E un spațiu care te aduce într-o lume clasică, iar jazz-ul de pe fundal completează perfect “imaginea” mea asupra colțului pe care mi-l doresc în propria locuință.

Cu jurnale de tip medieval cu coperta de piele, totul handmade, pene pentru scris, călimare cu cerneală, mini-statuete, hărți, iar preferatele mele: tablele de șah. Piesele lucrate de mână și tablele de joc fie separat, fie încorporate într-o masă de lemn m-au dus cu gândul la copilărie și la momentul în care am învățat șah de la bunicul meu, pe o tablă de șah veche de 20 de ani, la momentul respectiv. Încă am undeva pe acasă tabla respectivă…

Statuetele, de diferite dimensiuni, se pot integra perfect în mai multe tipuri de design, dar și la capitolul acesta am fost subiectiv și m-am ales cu un preferat, el fiind Atlas, ce ține Pământul în spate (fotografia de la începutul articolului). O legendă, dar în același timp o metaforă ce poate defini perfect viața multor oameni.

Dacă aș sta să povestesc despre fiecare exponat care m-a atras, ar însemna să scriu multele metafore care mi-au trecut prin cap și nu e tocmai genul meu să mă expun atât de tare. Pot să recunosc, însă, că am fost fascinat de tot ceea ce am văzut în showroom și sunt de părere că astfel de obiecte merită un spațiu expozițional pe măsură.

Showroom-ul MyMan este reprezentarea perfectă a devizei “Cadouri pentru bărbați cu stil”, iar dacă nu știi ce să îi cumperi soțului, iubitului, tatălui, prietenului sau chiar ție, fă-le o vizită. Garantez că nu vei regreta.

Îi poți găsi pe Facebook, site și la adresa: Bd. Ferdinand I, nr. 47, parter, ap. 1.

Fără alte cuvinte, vă las cu fotografiile.

 

 

By | 2017-12-05T13:37:26+00:00 December 4th, 2017|Recomandare|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment