Music Travel Festival 2017 – primul “cantonament” de anul ăsta

Acum, că mai sunt câteva zile până la prima deplasare către un festival, pe 2017, am început să îmi fac planurile şi să mă gândesc ce trupe îmi doresc neapărat să văd. Şi, având în vedere că primul festival “în deplasare” va fi Music Travel Festival, mi-am pus pe foaie numele pe care nu am de gând să le ratez weekendul viitor în Timişoara.

Aşa că, lista mea conţine următoarele trupe/artişti: Chase&Status, Dub Pistols, Zdob şi Zdub, Vama, Viţa de Vie, Robin and the Backstabbers, The Kryptonite Sparks, Jurjak, Cuibul, CTC, Paco Osuna, James Zabiela, Ten Walls.

Cu siguranţă nu vor fi singurele concerte pe care le voi bifa, cel mai probabil ajungând la majoritatea, cu mici pauze, bineînţeles, deoarece vreau bucur şi de celalalte activităţi din cadrul Arena Aqua Sport.

Şi fiindcă e cu Sport, s-ar putea prima alergare de antrenament pe anul asta aibă loc chiar la Timişoara, dar nu vreau îmi promit nimic fiindcă nu sunt sigur încă dacă voi avea timp.

Având deja experienţa acestui festival de anul trecut, declar tare încântat ajung din nou şi anul ăsta. Cel mai probabil, îmi va lipsi puţin ziua de folk de care am avut parte anul trecut, dar o încerc savurez la maximum cele 3 zile de festival alături de gaşca cu care plec în deplasare.

La final de cuvântare, las o gaură de vierme către articolul cu experienţa de anul trecut. Pentru cei ce vor fi în Timişoara weekendul viitor, sper să ne vedem la o bere.

By | 2017-06-19T16:24:26+00:00 June 19th, 2017|Concert/Festival, În faţa scenei|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment