Majoratul Bloggers Lan Party a fost #binidităt

Bloggers Lan Party a devenit adult in toata firea si pentru ca trebuia sa fie un party pe masura editiei cu numarul 18, toata actiunea s-a desfasurat pe plaiurile lui Stefan, in Rubik Hub din Piatra Neamt.

Sunt sigur ca daca ar fi trait, Stefan cel Mare si-ar fi ales luptatorii dintre tinerii gameri pasionati de PUBG si Bomb Tag (un fel de Bomberman remastered).

Eu, persoana pasnica, n-am impuscat pe nimeni, n-am batut pe nimeni cu chitara la Guitar Hero si in niciun caz nu am furat oi si argila la Catan VR. Practic, am fost degeaba in randul gamerilor, dar pot sa spun ca mi-am luat portia de sport la masa de ping-pong si portia de licori bahice la concertul #biniditat sustinut de comandantul de osti Skizzo Skillz.

Ce-mi place tare de fiecare data la Bloggers Lan Party e ca descopar lucruri noi. La fiecare editie descopar oameni noi, iar o data la cateva editii un loc nou. De data asta Toma a ales sa ne duca la el acasa, in Piatra Neamt, oras pe care am de gand sa merg sa il vizitez si sa il pozez din cele mai misto unghiuri. Iar locul de desfasurare a evenimentului, Rubik Hub, e unul blana de tot. Mult spatiu de desfasurare, foarte bine compartimentat si bine pozitionat, langa padure, la aer curat si miros fin de mititei de la terasa de langa.

Editia asta a evenimentului a venit si cu o premiera: Telekom a aruncat cu premii in castigatorii tuturor turneelor. Ai mai buni dintre cei buni au beneficiat de suportul tehnic din partea OMEN by HP si HyperX si astfel au ajuns sa se catere in lantul trofic al gamerilor si sa primeasca ovatiile gamerilor de rand si ofrandele Telekomului.

Ca un gand de final, as vrea sa raspund la o intrebare pe care am tot primit-o de-a lungul timpului cand am spus ca merg la Bloggers Lan Party, si anume “Ce e aia?”. De probabil 20 de ani exista termenul de “Lan party” care e denumirea aia pusa pentru un grup de copii mici si mari care se strang in acelasi loc ca sa se joace pe console/PC si mai nou telefoane sau boardgames (da, da, blasfemie, aia care se joaca pe telefon nu sunt gameri, stiu).

Acum ca am lamurit ce e ala un Lan Party, Bloggers Lan Party e un eveniment de gaming pentru blogger/vloggeri si cititorii/urmaritorii lor, organizat cu truda de 18 editii de catre Toma Nicolau.

By | 2018-05-16T11:40:47+00:00 May 15th, 2018|Gaming|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment