Mă întorc la Titans Triathlon pentru al doilea an

Citind articolul de anul trecut despre Titans Triathlon, realizez că mă aflu în aceeași poziție și pentru ediția de anul acesta. Total neantrenat, cu câteva zile înainte de eveniment mă văd nevoit să “îngraș” volumul de alergare în ajun, chiar dacă e vorba doar de distanța de 2.5 km a probei de “Ștafetă supersprint”.

Ar fi cea de a doua participare a mea la această competiție, din tot atâtea ediții, la aceeași probă. Nu mai trebuie decât să îmi găsesc astăzi sau mâine cei 2 colegi de echipă: înotător/înotătoare, ciclist/ciclistă, așa că cei care vor să facem echipă sunt rugați să arunce cu dorința în mine, pe messengerul facebook-ului sau pe mail.

Proba de ștafetă presupune 400 de metri de înot în lacul din Parcul Titan, 10 km de ciclism pe bulevardele de lângă parc și cei 2.5 km de alergre prin parc, pe marginea lacului.

Pentru doritori, înscrierile se fac pe linkul acesta: http://www.titanstriathlon.ro/înscrieri/, iar taxa de înscriere este 360 de lei, indiferent de numărul de membri (un membru al echipei poate alege să parcurgă 2 probe).

Alături de concurenții de la ștafeta din categoria OPEN vor concura și cei înscriși la categoria CORPORATE, așa că dacă te știi competitiv și ai colegi la fel că tine, faceți echipă și înscrieți-vă în cursa pentru cele 3 premii a câte 3000 de euro (câte unul pentru fiecare categorie CORPORATE: feminin, masculin și mixt).

Tot în cadrul evenimentului Titans Triathlon Powered by Campofrio are loc și ETU Junior European Cup (Campionatul European de Triatlon Junior), dar și probele individuale de triatlon Sprint și Olimpic. Toate detaliile se gasesc pe site: www.titanstriathlon.ro.

Pentru categoriile de copii, cadeți și junior condiția este ca înscrierile să se facă exclisiv prin cluburile afiliate Federației Române de Triatlon, iar distanțele sunt următoarele:

  • copii 9-13 ani – 200 m înot – 5 km ciclism – 1.25 km alergare
  • cadeți 14-16 ani – 400 m înot – 10 km ciclism – 2.5 k alergare
  • juniori 17-19 ani – 750 m înot – 20 km ciclism – 5 km alergare

Titans Triathlon se desfășoară în weekendul 23-24 iunie și este un eveniment susținut de Campofrio, parte din grupul Caroli Foods Group România.

By | 2018-06-20T12:02:08+00:00 June 20th, 2018|Sport|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment