M-am înscris la SkyRun24

Fiindcă am cam neglijat zona de alergare în ultima vreme, m-am gândit că ar fi frumos să notez și aici faptul că m-am înscris la SkyRun24.

Ca și anul trecut, ne întrecem pe scări, în Sky Tower, doar că de data asta se va întâmpla în luna ianuarie, cu o zi înainte de Unire, mai exact pe 23 ianuarie. Scopul este să îmbunătățesc timpul de anul trecut și, de ce nu, să îmbunătățesc și poziția in clasament, dar cam atât despre competiția individuală, fiindcă nu despre asta voiam să vorbesc.

Ce voiam să spun cu titlul este că m-am înscris la ștafeta de 24 de ore din cadrul SkyRun 2016.

O să fim vreo 24 de bezmetici, mai exact 4 echipe de cate 6 și o să schimbăm ștafeta între noi, așa încât să alergăm timp de 24 de ore pe scările din Sky Tower. O să fie o întrecere amicală între cele 4 echipe, scopul real al alergării fiind strângerea de fonduri pentru cele 4 ONG-uri pentru care vom face încercarea asta. Eu voi fi membru al echipei ce va alerga pentru MaiMultVerde.

Mecanismul o sa fie simplu. Fiecare echipă va avea la dispoziție 24 de ore pentru a face cât mai multe urcări. Fiecare membru al echipei va trebui să acumuleze minimum 15 urcări, iar pentru a da ștafeta mai departe, va fi nevoit să facă un minim de 3 urcări.

Va fi tare interesant fiindcă o să ne facem strategii de echipă cu număr de urcari pentru fiecare segment și alte nebunii de genul. Presimt că o să trag și un pui de somn între două segmente de alergare proprii. Poate o să facem și ceva material video cu evoluția mutrelor noastre pe parcursul celor 24 de ore, asta așa, să se vadă cum te afectează puțin cate puțin urcările de câte 34 de etaje. :))

Acum mă duc să fac câteva flotări ca să intre sarmalele mai bine și rămâne să postez un alt articol, zilele următoare, cu câteva sfaturi pentru cei ce vor participa pentru prima dată la individual și au temeri.

Să aveți un Crăciun fericit și o bilă puternică!

By | 2017-03-18T16:33:49+00:00 December 24th, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment