The Loft – Ispita

The Loft este un film care, la prima vedere, pare unul simplu cu scenariu intuitiv si actiune inspirata din orice alt film politist, dar mi-a demonstrat ca nu este deloc asa.

Povestea se invarte in jurul unui grup de cinci barbati ce ziua pareau ca au familiile perfecte, iar noaptea imparteau un apartament pe care il foloseau pentru a isi consuma aventurile de o noapte. Tipologiile intruchipate de catre cei 5 actori formeaza grupul perfect pentru o astfel de conspiratie, personajele reprezentand urmatoarele tipuri de barbati: grasul care intotdeauna se multumeste cu putin, familistul convins care iubeste in secret pe altcineva, barbatul stilat care poate cuceri pe oricine, tipul cu viata perfect si fratele lui cu daddy issues care de cele mai multe ori ajunge un dereglat.

Cum spuneam, povestea parea una intuitiva, filmul incepand cu momentul in care unul dintre baieti descopera cadavrul unei fete in dormitorul, apartamentului lor secret. La momentul respectiv banuielile nu pot avea nicio baza logica, dar putin cate putin, filmul ofera spectatorilor indicii si le starneste spiritul de criminalisti.

Actiunea ia turnuri neasteptate de mai multe ori pe parcursul celor 100 de minute si te face sa iti pui intrebari, bineinteles ajungand sa negi absolut tot ce credeai pana in momentul respectiv.

E vorba despre manipulare, dorinta criminala, deziluzie, razbunare, invidie, tradare, adulter si orice alta latura negativa a vietii intr-un mare oras in care cei ce invart banii sunt si cei mai degenerati oameni posibili.

Actorii alesi pentru acest film se incadreaza perfect in tipologia pe care o intruchipeaza, fiecare dintre ei avand la activ cel putin un rol asemanator cu cel pe care il joaca in The Loft. Cred ca cel mai cunoscut dintre ei este Wentworth Miller, pe care majoritatea probabil il stiti din Prison Break. Pe langa el in film apar Eric Stonestreet, Karl Urban, James Marsden si Matthias Schoenaerts.

Actritele care mi-au incantat privirea nu imi erau la fel de cunoscute precum actorii, cea mai cunoscuta dintre ele fiind Margarita Levieva.

The Loft este remake-ul filmului Loft (Belgia), al aceluiasi regizor, Erik Van Looy, si este distribuit de Ro Image. Ruleaza in cinematografele din toata tara din 6 martie si va recomand sa mergeti sa-l vedeti.

Trailerul, mai jos.

By | 2017-03-18T16:33:54+00:00 March 8th, 2015|Film/Serial|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

 1. Leana Stănescu June 6, 2017 at 19:39 - Reply

  Uite ca am gasit asta pagina despre The Loft –
  Ispita – Sorin C Chineață, cautand despre maramu.
  Acum iti spun ca faci treaba super. iti recomand
  sa vezi si pagina web http://cazare-maramures.net un site despre maramures.
  Multutmesc frumos

Leave A Comment