La #blpA9 m-am jucat de-a fotograful

…  și mi-a placut. Am avut ce imortaliza. Mulți oameni care au ales să-și petreacă ziua de sâmbătă împreună, la Impact Hub.

M-am băgat și eu puțin în calendarul competițional, dar am părăsit duelurile în glorie și destul de rapid. La campionatul de HearthStone am pierdut din primul tur, în schimb la cel de Guitar Hero am reușit să ajung până în turul al treilea.

În rest, mi-am ocupat timpul cu pozatul oamenilor ce au participat la compețiile de Fifa 16, MK X, Guitar Hero, HearthStone, Starcraft Legacy of the Void (joc lansat de putin timp de Blizzard), dar și celor ce au preferat să organizeze adhoc meciuri amicale. În afară de jocurile amintite mai sus, s-au mai prezentat în front câteva boardgames, Call of Duty Black Ops și Counter Strike.

Cum nici de data asta n-am fost în stare să mă evidențiez la vreunul dintre jocuri, am ratat șansa să trec la a treia mea generație de HTC, cel mai iscusit participant în arta Starcrafului plecând acasă cu HTC One A9.

Calif nu ne-a lăsat să ne fie foame și s-a ocupat de apetitul nostru (și al meu implicit). Primul lucru pe care l-am văzut când am intrat pe ușă a fost bolul în care Toma ținea Dil-uri de pui pe care le împarțea. Cum tocmai alergasem 11 kilometri, aș fi luat tot bolul, dar cum țin la silueta mea, m-am rezumat doar la un singur Dil.

Când ești în compania atâtor bloggeri/fotografi, ai mereu câte ceva de învățat. Tocmai de asta am cerut și câteva sfaturi la mult mai experimentații Cristian Șuțu și Alex Damian, și cu fiecare schimbare de setări pozele ieșeau din ce în ce mai bine.

Câteva rezultate mai jos, restul în albumul de pe pagină și în albumul de pe pagina Bloggers Lan Party.

M-am bucurat că aproape toți participanții de pe blogul meu au reșit sa ajungă la eveniment câștigând invitații pe blogurile celorlalți invitați. Așa cum a anuțat de la început, Amelia a venit hotărâtă să îi bată pe toți la HearthStone și așa a și făcut. :)) Am avut reprezentat bun (bună).

Până data viitoare o să am grijă să mă joc mai mult. Fie că e vorba de camera foto, de HearthStone, Starcraft sau Guitar Hero, data viitoare trebuie să fiu mai bun decât la această ediție pentru că și ediția a 10-a de BLP va fi cu siguranță mai tare decât ediția A9-a (cea mai mare de până acum și a doua pentru mine).

La ediția asta l-am sărbători pe Toma, pentru împlinirea a 26 de ani, asa că hai să-i urăm cu toții în cor “La mulți ani!”.

By | 2017-03-18T16:33:50+00:00 November 15th, 2015|Eveniment, Gaming|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

7 Comments

  1. […] Sorin Chineata pentru […]

  2. […] Mulțumesc, Chineață pentru simpaticele fotografii, fanilor pentru susținere și promit că la ediția a 10-a câștig măcar un turneu. […]

  3. […] scuze. mare păcat ca nu am avut utilaj corespunzător. Pentru poze mișto puteți să vizitați aici sau la Pandrea. Completez pe măsura ce apar […]

  4. […] scuze. mare păcat ca nu am avut utilaj corespunzător. Pentru poze mișto puteți să vizitați aici sau la Pandrea. Completez pe măsura ce apar […]

  5. […] scuze. mare păcat ca nu am avut utilaj corespunzător. Pentru poze mișto puteți să vizitați aici sau la Pandrea. Completez pe măsura ce apar […]

  6. […] Dacă vrei să vezi cum a fost la ediţia anterioară, intră pe linkul ăsta. […]

  7. […] Poza este facuta de Sorin Chineata la un bloggers Lan Party […]

Leave A Comment