ITFest 2016 este pe cale să înceapă!

Am primit zilele trecute un mail care incepea cam asa: “Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) are plăcerea de a anunța deschiderea celei de-a IX-a ediții a proiectului ITFest, eveniment de o amploare națională.”.

Stiind ca am participat si eu in trecut la conferintele ITFest, m-am gandit sa impartasesc mai departe informatiile despre eveniment.

ITFest promovează pasionații de domeniul IT, oferindu-le oportunități de dezvoltare și șansa de a se face remarcați de către companii renumite. Festivalul le propune participanților un program complex, menit să le ofere posibilitatea de a-și demonstra abilitățile de programator, dar și de a se distra.

Startul este reprezentat de un LAN Party (5 noiembrie) în care concurenții pasionați de jocuri vor putea să-și depășească limitele și să-și etaleze strategiile de joc. Dar cum nu e vorba doar de distractie, proba de Algoritmică (19 noiembrie) va provoca participanții să lucreze în echipă pentru a rezolva probleme cu grade de dificultate diferite.

Festivalul ITFest încurajează tinerii să își arate potențialul. Unul dintre evenimentele complexe este Hackathon-ul (26 noimebrie) care oferă participanților pasionați de Web, Mobile sau Desktop șansa de a se afirma la una dintre cele 3 categorii, având la dispoziție 12 ore pentru a demonstra că abordarea lor este cea potrivită. Temele sunt propuse de către partenerii principali  și urmăresc dezvoltarea de soluții economice pentru problemele actuale. Intrarea la evenimente este liberă!

De evidențiat este și Conferința ITFest (18 noimebrie) care va fi una tematică prin prezentarea celor mai bune firme din IT și dezvoltarea unui subiect de interes pentru participanți, dar și workshop-urile tehnice (21-25 noiembrie) în care partenerii vor prezenta ultimile noutăți din domeniul IT.

Înscrierile se fac pe site-ul http://itfest.sisc.ro astfel:

  • 1-10 noiembrie perioada de înscrieri pentru Algoritmică
  • 1-15 noiembrie, perioada de înscrieri pentru Workshop-uri
  • 9-18 noiembrie perioada de înscrieri pentru Hackathon

Pentru că încurajează participarea la un astfel de eveniment, SiSC va asigura cazarea și masa pentru tinerii din afara Bucureștiului pe perioada desfășurării evenimentelor la care aceștia s-au înscris. De asemenea, toți participanții au posibilitatea de a câștiga diferite premii oferite atât de către parteneri, cât și de SiSC!

By | 2016-11-01T21:17:09+00:00 November 1st, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment