Întuneric în culori la The Color Run Night

Septembrie e deja lună cu tradiție pentru The Color Run și sper să rămână așa multă vreme de acum. Anul trecut am participat la ambele ediții ce au avut loc în București, dar anul ăsta am fost prins la ediția anterioară și, din păcate, nu am putut să mă prezint.

Nu am de gând să se întâmple din nou, motiv pentru care pe 12 septembrie voi fi prezent pe Kiseleff la ediția de noapte a The Color Run. Organizatorii spun că în toate edițiile de până acum s-au adunat peste 20000 de participanți ceea ce e foarte tare! Un astfel de eveniment poate fi motivația necesară ca oamenii să înceapă să facă mișcare. Și ce mod mai frumos de a o face decât colorat.

Pe 12 SEPTEMBRIE nu o să fim numai colorați, ci o să “râdem în întuneric să se facă soare” cum ar spune Uzzi. De ce? Păi vom fi stropiți și cu pudra fluorescentă, iar lămpile UV vor fi călăuzitorii (am fost romantic sau ce? :))) către linia de finish.

Să vă mai spun și că ediția de la noi va fi prima care implementează conceptul The Color Run NIGHT în Europa? Concluzia e că pe evenimente sportive evoluăm foarte frumos și vom ajunge în curând să concurăm cu Germania, Italia sau Franța nu numai la capitolul complexitatea competițiilor, ci și la numărul de participanți.

Hai să vedem cum se va desfașura seara:

1. Începi cursa în haine albe.

2. Ajungi la finish colorat și… FLUORESCENT!

Pe lângă bucurie și un stil de viață sănătos, The Color Run promovează originalitatea, de aceea, The Color Run NIGHT, vine cu un element de noutate: pudră fluorescentă. La finalul cursei, vei lumina întunericul! Mai mult, îi vei bucura și pe alții deoarece The Color Run sprijină cauzele sociale distribuind către organizațiile non-profit un procent din taxele de participare.

Înscrierile se fac AICI!

Seara se va încheia cu un party în compania trupei Șuie Paparude. Ne vedem acolo?

By | 2015-08-26T12:00:09+00:00 August 26th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment