Intru din nou în haită cu Asaltul Lupilor

Echipa, cu mare exeperiență în misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia), a pus pe foaie o cursă cu obstacole ce s-a desfașurat în poligonul militar “Batalionul 2 Infaterie Calugăreni”, iar acum vor organiza cea de-a doua ediție a “Asaltul Lupilor” pe aerodromul Strejnic de lânga Ploiești.

Eu voi fi prezent acolo pentru a depăși obstacolele, care sper că vor fi unele pe măsură. Sunt dornic să îmi depașesc limitele și să depun un efort cât mai mare pentru a ajunge la linia de finish, oricât de dure vor fi probele prin care va trebui să trec.

Persoanele ce vor dori să asiste la cursa noastră sunt binevenite în incinta aerodromului, mai ales că la finalul întrecerii vor putea asista la un show aviatic de excepție.

Va fi pentru a 4-a oară când voi asista la un astfel de show și sper ca și de data aceasta să îmi fie depașite așteptările.

Cursa nu este dedicată doar persoanelor foarte pregatite din punct de vedere fizic, ci se adresează oricărei persoane care dorește o nouă provocare sau, de ce nu, să își testeze limitele, mai ales că de data aceasta au fost introduse două categorii: una pentru persoanele ce vor sa vină doar pentru distracție și una competitivă pentru persoanele care își doresc să simtă spiritul de întrecere sportivă.

Pe 25 actombrie transmit din Ploiesti!

By | 2015-10-19T22:29:52+00:00 October 14th, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment