Începe vacanța cu The date. Autentic

Când: marți, 29 noiembrie 2016

Unde: Brasserie Cotroceni – str. Ernest Juvara 3-5, București

Acces: doar pe bază de brățară achiziționată în prealabil – 60 lei – include un vin fiert și o porție de proțap.

Bratarile se achizitioneaza prin contactarea organizatorilor pe eventul de facebook sau pe pagina brandului.

Dresscode: un item autentic din cufărul tău

Initial aveam de gand sa scriu eu un text propriu despre ce urmeaza sa ie #TheDate Autentic, dar m-am razgandit imediat dupa ce am citit prezentarea organizatorilor.

Va zic doar ca elementul meu o autentic o sa fie unul de pe vremea cand inca nu exista, si anume o esarfa de pionier.

Acum va las cu textul celor 3 autentici organizatori:

Am fugit după revoluție cât de mult am putut de termenul „patriot”, nu voiam să mai facem muncă patriotică, nu era cool să fii patriot. Pe măsură ce anii s-au scurs, însă, patriotismul a revenit la modă. Iar acum suntem mândri să fim români. Suntem mândri pentru că dincolo de cei care nu ne fac onoare peste hotare, avem minți strălucite care împânzesc meridianele, avem artiști de seamă, avem o țară minunată, avem o mâncare delicioasă și avem tradiții frumoase.

Pentru toate acestea, pentru mândria de a fi român, de a fi autentic, #TheDate vrea să încline un pahar de Ziua Națională împreună cu toți prietenii săi, cu toți dater-ii din comunitatea petrecerilor premium ce au ajuns acum la cea de-a cincea ediție.

#Autentic este cel mai recent concept #TheDate, o petrecere cu care să înceapă vacanța de Ziua Națională. Ne adunăm din nou în număr restrâns, nu mai mult de 250 de persoane, la Brasserie Cotroceni, un loc urban și cool, exact cu participanții la petrecerile noastre, pentru a da startul primei vacanțe de iarnă, marți 29 noiembrie, pe la ceas de seară. Ne așteptăm dater-ii cu vin fiert și proțap, exact așa cum se cuvine la o astfel de sărbătoare. Mai mult de atât, noaptea Sfântului Andrei ne va prinde în plină sărbătoare, cu surprize pe măsură și câte o sticlă de vin pentru cei ce își serbează onomastica. Apoi, spre dimineață, când fetele vor pune capul pe pernă, un fir de busuioc sperăm să le aducă în vis ursitul. Noi venim cu busuiocul, dar de ursit, să se ocupe planetele, că e treabă serioasă și noi nu știm decât să facem petreceri fabuloase, la care socializarea se întâmplă natural, fără a fi un concept dedicat întâlnirilor amoroase.

Muzica ce va antrena seara va fi asigurată de DJ-ii companiei Privent.

the-date-autentic-2

By | 2017-03-18T16:33:35+00:00 November 29th, 2016|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment