How I met your mother finale

Dupa 9 sezoane si 208 episoade, a sosit momentul sa spun “adio” inca unui serial de care m-am atasat foarte tare.
In ultimele saptamani am ales sa nu vad episoadele pentru ca in ziua in cand apare episodul final sa pot vedea macar o ora in continuu din serial (ca in vremurile bune).
Timp de 2 ore am trecut printr-o arie foarte complexa de sentimente, iar povestea a avut niste intorsaturi la care nu m-as fi gandit niciodata. Au fost  scene in care m-am regasit deoarece am simtit ca observ anumite momente din viata mea puse sub o alta forma.
Am observat ce inseamna trecerea timpului peste relatiile dintre oameni si mi-am imaginat ca o sa trec si eu prin aceleasi situatii la un momentdat in viata. Nu e deloc placut sa observi cum cu trecerea timpului te indepartezi de prietenii pe care ii stiai de “o viata” si cum relatii care credeai ca vor dura o vesnicie se sfarsesc.
Cand vine vorba de despartiri, tuturor ne e greu si e foarte aiurea cand te desparti de ceva ce incepuse sa iti placa din ce in ce mai tare.

Am incercat sa scriu mai mult, dar nu pot. A avut un final trist, dar vesel in acelasi timp, final ce m-a bagat intr-o stare profunda de melancolie, asa cum nu am mai fost mult.

Multumesc pentru toate serile pline!

HIMYM Finale

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 April 3rd, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment