Horia Brenciu la Hard Rock Cafe

De la cover-uri și până la melodiile proprii, singur sau cu invitații alături, concertul Horia Brenciu & HB Orchestra din Hard Rock Café, din data de 16 Noiembrie a fost un show pe cinste.

Spărgând gheața cu un cover interpretat în stilul inconfundabil, Imagine a lui John Lenon, și continuând cu Vino Doamne a lui Valeriu Sterian, I want to know what love is a Rock of Ages, combinând și melodiile proprii – A naibii dragoste, Fac ce-mi spune inima, Lucruri simple și nu singur, ci cu invitați speciali, cum ne-a obișnuit deja, Horia Brenciu a adus pe scenă cunoscuții arstiști de la X Factor și Vocea României – Adina Răducan, Julie Mayaya și Cocoon Kills.

Cover-ul interpretat de Julie Mayaya, melodiei Je t’aime a Larei Fabian a emoționat vizibil publicul, finalul acesteia aducând un șir de aplauze furtunoase la adresa artistei. Pentru cei care au fost prima dată la un concert Horia Brenciu & HB Orchestra, cu siguranță nu va fi nici ultimul.

Cum spuneam mai sus, Horia a interpretat un cover dupa melodia golanului Valeriu Sterian, Vino Doamne. A fost, probabil, momentul cu cea mai mare încărcătură emoțională al serii, piesa fiind un omagiu adus tinerilor dispăruți prea devreme dintre noi.

Text: Ana-Maria Popa și Sorin

Edit foto: Iulia Matache

Fotografiile au fost realizate cu folosind următorul echipament: Canon 7D Mark I, un obiectiv Sigma de 50mm şi un teleobiectiv Canon 55-250mm, cu sprijinul F64.

 

By | 2017-03-18T16:33:50+00:00 November 20th, 2015|Concert/Festival|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] N.B.: Articol apărut inițial la Sorin pe blog […]

Leave A Comment