Holograf a lansat “Deschide-mi inima” in Garajul Europa FM

La un an de la aparitia albumului “Life Line”, trupa Holograf mai lanseaza un hit! Aleasa de fani pentru a fi single, piesa “Deschide-mi inima” se incadreaza in stilul autentic Holograf, cantand despre iubire, dor si implinire.

S-a intamplat ca, acum o luna, in ziua in care au lansat single-ul in cadrul emisiunii matinale “Desteptarea” de la Europa FM, sa iau si eu parte la eveniment si sa fiu alaturi de prietenii din presa si de bloggeri pentru a ii vedea la treaba pe baieti.

Surpriza a venit din partea casei de discuri Universal Music, care le-a inmanat dublul disc de platina pentru vanzarea albumului “Life Line”, care contine si hitul “Deschide-mi inima”:

La 38 de ani de cariera, baietii se arata in continuare tineri si cu chef de cantat, si au un palmares de 18 albume si peste 40 hituri cantate in playlisturile de radio, concerte publice si private. Nici de data asta nu se dezmint, iar laitmotivele noului single Holograf raman tot dragostea si inima, spre bucuria publicului care pastreaza trupa pe loc fruntas la categoria trupe pop rock romanesti de calitate.

Videoclipul piesei este, de fapt, un lyric video si este filmat de Veliko Tarnovo in regia lui Petru Ivu, iar protagonista este actrita Cristina Mihailescu.

By | 2017-03-18T16:33:35+00:00 November 24th, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment