Hituri și mituri cu Vunk la Hard Rock Cafe

Vunk prezintă show-ul “Hituri și mituri”, pe 16 decembrie, la Hard Rock Café, un concert prin care trupa le propune fanilor săi să exploreze acele piese care au construit, în ultimii ani, universul muzicii lor.

După ce am mers către Un Nou Univers, este timpul să sărbătorim și să ne bucurăm de tot ce am realizat împreună (așa cum spune mesajul pe care l-am primit de la trupă în urma prezenței la concertul de la Polivalentă).

“Ne intoarcem in HardRockCafe sa aducem un concert care, intr-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK. “Hituri & Mituri” este colectia noastra de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 pana acum, nascute din povesti reale si in jurul carora s-au construit si scris alte povesti, cele ale fanilor nostri. Pe 16 decembrie sarbatorim povestea, emotia, prietenia si bucuria noastra si a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezinta un mit, ci realitatea noastra frumoasa, pe care o traim impreuna, cu fiecare vers, cu fiecare cantec, cu fiecare concert”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

În presale, până pe 22 noiembrie, biletele au următoarele preţuri:

  • 55 de lei, Acces General Presale- loc în picioare în fața scenei
  • 99 de lei, VIP Presale, cu loc la masă  în zona de fumători sau nefumători.

Începând cu 15 decembrie și în ziua concertului biletele vor avea următoarele prețuri:

  • 60 de lei, Acces General Latebird – loc în picioare în fața scenei
  • 110 de lei, VIP Latebird – cu loc la masă  în zona de fumători sau nefumători.

Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri” de pe 16 decembrie, la Hard Rock Café se pot achiziționa de pe iabilet.ro accesand link-ul de AICI.

By | 2015-11-26T14:21:09+00:00 October 28th, 2015|Concert/Festival|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment