Hai și tu la Crosul “Împreună cu tine, Profi salvează destine!”

In magazinele Profi Romania se deruleaza o campanie foarte tare prin care fiecare persoana ce face cumparaturi poate dona punctele obtinute pe bon catre unul dintre cele 6 ONG-uri sustinute.

Mecanismul este foarte simplu: mergi cu bonul de cumparaturi la infochiosc, il scanezi, alegi unul dintre cele 6 ONG-uri, iar punctele de pe bon vor intra in contul ONG-ului pe care l-ai ales.

La finalul campaniei, Profi va darui 1.500.000 de lei catre cele 6 proiecte, proportional, in functie de numarul de puncte.

Aflata la a treia editie consecutiva, campania “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine” are ca scop si in acest an ajutorarea copiilor si imbunatatirea calitatii vietii lor. In cadrul acestei campanii va avea loc si un Cros in Parcul Tineretului, sambata, 20 august, incepand cu ora 8:30.

Participarea  este gratuita, iar inscrierile se fac la fata locului in intervalul 8:30-9:00, iar intre 9:00-9:30 va avea loc incalzirea. E simplu: vii, te inscrii, alergi, te distrezi.

In cadrul crosului vor exista 2 trasee:

 1. 1.8 km – cursa populara
 2. 4.5 km – cursa competitiva

Startul se va simultan pentru ambele trasee, la ora 9:30, iar la final vor fi premiati cei mai buni alergatori pentru fiecare categorie de varsta. Participantii  vor avea parte de surprize muzicale. Sunt tare curios sa vad despre ce e vorba fiindca am trecut deja de 100 de concerte anul asta si sper sa fie o trupa pe care nu am vazut-o pana acum.

Asa ca, daca esti in Bucuresti pe 20 august, hai sa alergam in Parcul Tineretului!

Asa cum spuneam,  scopul campaniei si al crosului este acela de a sustine ONG-urile si proiectele lor ce au ca obiect principal dezvoltarea copiilor.

Cele 6 organizatii participante sunt urmatoarele:

 1. OvidiuRo – Fiecare Copil in Gradinita”
  2. Salvati Copiii – „Dotarea Maternitatilor din Romania”
  3. Ador Copiii – „Centrul de Resurse pentru Adoptie”
  4. Fundatia Terra Mileniul III -„Tinerii ambasadori in lupta cu schimbarile climatice” –
  5. Asociatia Culturala Metropolis – „Festivalul International de Film pentru Copii KINOdiseea” –
  6. Hope and Homes for Children – „Acasa pentru copiii in pericol de abandon”

Mai multe detalii despre cros si despre ONG-urile sustinute se gasesc pe eventul de facebook. Haideti sa facem gasca mare!

Orice proiect ai alege sa sustii, eu te astept sa alergam impreuna in Tineretului.  Eu o sa fiu pe traseul lung, fiindca, pentru mine, o sa fie prima cursa dupa 4 luni de pauza. La final, daca mai suntem in stare, facem si-un selfie. J)

By | 2016-08-24T19:19:42+00:00 August 12th, 2016|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment