Hai pe 7 iunie la Happy Run

Fundatia Renasterea organizeaza Happy Run, o cursa partenera Race for the Cure, in care alergam in scopul strangerii de fonduri pentru prevenirea cancerului de san.
Sustinuta de fundatia Susan G. Komen, cursa este deschisa tuturor celor care vor sa contribuie la lupta impotriva cancerului de san indiferent de varsta sau conditie fizica.

Locatie si traseu

Alergarea are loc duminica, 7 iunie, in Parcul Herastrau.

Ambasadoare ale evenimentului vor fi Andreea Esca si Andreea Raicu, iar participantii se pot inscrie la una dintre cele trei probe: Cursa Alergatorilor (5 km), Fun Run (k km), Short Walk (1 km).

Pentru inscrieri si informatii despre eveniment accesati urmatorul link: https://comunitate.fundatiarenasterea.ro/.

Nu stiu cati dinte voi stiu faptul ca anual, in Romania, 1 din 6 femei este diagnostica cu cancer la san, iar cea mai eficienta metoda pentru a lupta impotriva acestei boli este depistarea acesteaia in faza incipienta.

Este unul dintre evenimentele care isi dedica in totalitate activitatea unei cauze, iar de data aceasta cred ca este una care ne vizeaza pe toti. Alergam pentru mame, fiice, sotii, surori, alergam pentru a salva cat mai multe vieti si pentru a constientiza ca se poate lupta impotriva cancerului la san.

Daca alegeti sa donati in conturile fundraiserilor evenimentului, contribuiti la fondurile ce asigura teste si consultatii pentru femeile din Romania, iar daca alegeti sa participati la eveniment, veti avea posibilitatea sa alergati alaturi de invingatoarele in lupta cu cancerul.

Ma bucura foarte tare sa fac parte din fenomentul mondial numit Race for the Cure, si sa fiu prezent la prima sa aparitie in tara noastra. Race for the Cure aduna anual peste 1.6 milioane de oameni cu acelasi scop, 150 de curse avand ca scop comun lupta impotriva cancerului la san.

By | 2017-03-18T16:33:53+00:00 June 3rd, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment