Hai cu mine la uniFest! Multe activități pentru studenți și concert Directia 5

UniFEST este un festival anual organizat de U.S.R. (Uniunea Studenților din România), care adună sub aripa sa asociații studentești ale facultăților din cele mai mari centre universitare din țară.

Sub deviza “Distracție gratis, nu degeaba!”, organizatorii pregătesc foarte multe evenimente culturale pentru studenți, reducerile la muzee, spectacolele de teatru sau concertele fiind doar câteva exemple.

Și pentru că în ultimii 4 ani nu am lipsit la niciunul dintre marile concerte din cadrul festivalului, nu o să o fac nici anul acesta (Phoenix 2011, Pasărea Colibri și Bere Gratis 2012, Voltaj 2013, Vunk 2014).

Și fiindcă știu că sunt multe persoane care și-ar dori să meargă, dar nu își mai pot lua invitații fiindcă au trecut de perioada de studenție, vă propun să mă anunțați pe mine, iar eu voi discuta cu organizatorii pentru a putea achiziționa invitațiile cu care veți putea intra la eveniment (împreună cu încă o persoană).

Iar pentru voi, cei ce încă sunteți studenți, intrați pe site-ul www.unifest.ro pentru a vedea programul și a afla cum să intrați în posesia invitațiilor.

Marele concert va fi sustinut de catre Directia 5 si va avea loc la Beraria H, pe 17 noiembrie, incepand cu ora 20:30. Credeti ca suntem in stare sa umplem locatia? Eu zic ca da.

Aștept să vă exprimați dorința de a primi invitațiile!

Și pentru că din când în când îmi mai place să cochetez cu camerele foto (nu pot să mă numesc fotograf), voi fi prezent și cu un DSLR atârnat de gât. Nu doar de accesoriu, ci și pentru folosință. Așa că dacă vreți să rămâneți cu o amintire digitală de la concertul Directia 5, nu trebuie decât să mă trageți de mânecă, iar eu o să mă supun dorințelor voastre fotografice.

În acest sens voi folosi echipament pus la dispoziție de către F64 și sper să mă apropii ca prestație de nivelul serviciilor lor și aparaturii pe care ei mi-o vor oferi.

directia 5

Nu uitați: uniFEST 2015! Programul e aici: http://www.unifest.ro/program-bucuresti/. Gasiți detalii și pe pagina de facebook a festivalului Festivalul UNIFEST.

By | 2017-03-18T16:33:50+00:00 October 28th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment